REŠIO JE DA SVE OTKRIJE! Medvedev objasnio zbog čega je "u pomoć" pozvao Đokovića, a ne Federera i Nadala!
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Ruski teniser Danil Medvedev na konferenciji za novinare prokomentarisao je svoj govor po završetku susreta sa Feliksom Ože-Aljasimom.

Medvedev je Kanađanina savladao posle velikog preokreta. Gubio je 2:0 u setovima, spasao meč loptu i prošao u polufinale gde ga čeka Stefanos Cicipas.

Odmah nakon meča na terenu je objasnio šta mu je prolazilo kroz glavu kada je bio u velikom zaostatku.

KAKAV ODGOVOR MEDVEDEVA Zviždali mu zbog Đokovića, a onda je on uradio nešto zbog čega će Australijanci pući od muke! (VIDEO)

Rekao je da je pokušao da razmišlja kao Novak Đoković, na šta je publika u Melburnu reagovala zvižducima.

- Istina, Rafa i Rodžer su to uradili mnogo puta. Ali ja sam igrao više puta protiv Novaka. Kada sam postao dobar, Rafa i Rodžer su malo-malo bili povređeni, tako da sam više igrao sa Novakom, trenirao kad sam bio mlađi, neke pobeđivao, neke gubio. Gledao sam neke mečeve na grend slemovima kada sa vraća iz zaostatka od 0-2, kao protiv Cicipasa ili Musetija na Rolan Garosu. Bio sam u toj situaciji sada, nisam imao samopouzdanja. I pitao sam se šta bi uradili najbolji igrači na svetu u tom trenutku? Još uvek sam mlad, daleko od toliko grend slem titula. Rekao sam sebi: Budi kao Novak, pokaži mu da si bolji - objasnio je Medvedev.

JEDNOM REČENICOM IZAZVAO JE MUK! Bastijana pitali šta ga je Ana Ivanović naučila, a njegov odgovor mnogo je rasplakao!

Dodaje da je želeo samo da bude iskren u svom govoru.

- Zviždali su. Pokušavam da budem iskren. Ponekad ne mogu da pričam baš sve jer živimo u takvom vremenu u kojem ne možeš da kažeš baš sve što misliš. Probao sam da budem iskren sa njima, da im kažem kako sam se osećao. Volim iskrenost - rekao je drugi teniser sveta.

Polufinalni parovi su Danil Medvedev - Stefanos Cicipas i Rafael Nadal - Mateo Beretini.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading