BIVŠI TRENER NIKAD ISKRENIJE O NOVAKU! Beker upozorava: Pred Novakom je velika odluka!
EPA/ MADE NAGI

- Neigranje Novaka Đokovića na Australijan openu je poremetilo dinamiku događaja, na isti način na koji bi i neigranje Rafaela Nadala promenilo Rolan Garos. Iznenada, igrači počinju da prilagođavaju svoje snove i očekivanja i možda smo videli to i kroz neočekivan poraz Aleksandera Zvereva, jednog od turnirskih favorita. Nadal je taj koji može da ima najviše koristi od svega jer je u četvrtfinalu - počeo je Beker.

ISPLIVAO DOKAZ DA JE NOVAK BIO DEO PRLJAVE IGRE! Skandalozne tvrdnje prvog čoveka Australijan opena!

Govorio je o Noletovim problemima.

- To je još jedan razlog zašto je pred Novakom velika odluka. Bez toga da revidira stare argumente, odmeravaće činjenice oko toga da sada postaje mnogo teže za nevakcinisane ljude da nastave sa normalnim životom, a kamoli da igraju međunarodne turnire. Iskreno, ne znam šta će izabrati.

PROŠLA JE KROZ PAKAO ZBOG ĐOKOVIĆA! Noletova najveća navijačica otkrila kako je podnela mučenje Srbina i nepravdu koju je preživeo!

Beker smatra da je Nadal odličan.

- Naravno da će Nadal imati tvrd izazov od strane Medvedeva. Rus ima i dalje slabost u tome što može da ga iznerviraju publika i pojedine reakcije sa tribina. To se desilo posle meča drugog kola sa Kirjosom i česitao bih Džimu Kurijeru koji ga je smirio na terenu. Kurijer ima iskustvo, prošao je sve, to je bio stariji momak koji prenosi iskustvo na mlađega. I dok i dalje verujem da bi mogli da dobijemo neočekivanog pobednika u muškom singlu, Nadalu će pomoći iskustvo. Zverev je napravio veliku grešku kada je pre turnira pričao o pobedi i tome kako bi ga to pomerilo na prvo mesto. To ga je slomilo u porazu od Denisa Šapovalova - zaključio je Beker.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading