OZBILJNA ZARADA ZA SRBINA! Evo koliko je Kecmanović prihodovao od Australijan opena i koje sada mesto zauzima na ATP listi!
Tanjug/Ap

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je učešće na ovogodišnjem Australijan openu porazom od Gaela Monfisa u osmini finala.

SRBIN SE PROBUDIO IZ AUSTRALIJSKOG SNA! Kecmanović se muški borio, ali nije mogao protiv Monfisa, Francuz ide u četvrtfinale!

Ovo je bio najveći uspeh u karijeri mladog srpskog igrača koji već sada oseća beneficije prolaska među 16 najboljih igrača u Melburnu.

OZBILJNA ZARADA ZA SRBINA! Evo koliko je Kecmanović prihodovao od Australijan opena i koje sada mesto zauzima na ATP listi!

Tanjug/Ap

 

Kecmanović je plasmanom u četvrtu rundu zaradio 328.000 dolara što je najviše što je zaradio od jednog turnira. Ukupno u karijeri prihodovao je 2.563.295 dolara (bez 328.000 u Australij), dakle njegova ukupna zarada uskoro će doći do celih 3.000.000 dolara.

Pored toga nakon završetka Australijan opena pojaviće se nova ATP lista na kojoj će Srbin zauzeti 63. mesto jer je sada skupio 1.006 poena. Ukoliko ovako nastavi uskoro ga možemo očekivati u TOP 50.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

23.01.2022 18:36

Neka mi Bog da dobro zdravlje, srecu i uspeh do Neba!!!