NEVIĐENO ODUŠEVLJENJE KADA SE NOVAK POJAVIO NA VRATIMA Kao da se radi o jednom od nas, a ne čoveku koga zna cela planeta (FOTO, VIDEO)
Foto: facebook/MIlet bašta

Novak Đoković danas je kratko boravio u Pljevljima, što je izazvalo oduševljenje građana.

Posetio je jedno od najpoznatijih mesta u gradu.

Na dolasku je dočekan kako i dolikuje šampionu - aplauzima prisutnih, koji su ostali zatečeni kada su videli ko se pojavio na vratima.

Na veliko zadovoljstvo svih profesora i učenika Srednje stručne škole, danas je školski Restoran "Milet baštu" posetio Novak Đoković, proslavljeni srpski teniser, koga je srdačno dočekao direktor škole Mr Bojan Strunjaš, predstavnici Školskog odbora profesori Velibor Pupović i Radenko Lacmanović, kao i upravnik Milet bašte prof. Goran Ostojić i šef restorana Veselin Brajković. Direktor Strunjaš je u ime kolektiva i učenika Srednje stručne škole pozdravio Đokovića, poželeo mu mnogo uspeha i tom prilikom mu uručio sliku Patrijarha Varnave i knjige o istoriji grada Pljevalja.

Vest da je Nole u Pljevljima brzo se proširila gradom.

Mlađi Pljevljaci pohitali su da se slikaju sa ikonom svetskog sporta.

Čast da dobije sliku sa šampionom imao je Veselin Dragaš:

- Kao da se radi o jednom od nas, a ne čoveku koga zna cela planeta. Nismo mnogo pričali, kratak i prijatan susret sa najboljim na svetu pamti se za čitav život - rekao je PVportal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading