FENG ŠUI VILA OD 10 MILIONA Evo zbog čega je Novak odložio put u Marbelju
Profimedia

Novak Đoković je posle deportacije iz Australije doputovao u Beograd, a potom odmah otišao u Crnu Goru. Mnogi su spekulisali da će mir posle teških dana u Melburnu provesti u svojoj kući u Marbelji, koja mu je prethodnih godinu i po dana bila glavna baza za odmor i pripreme.

FENG ŠUI VILA OD 10 MILIONA Evo zbog čega je Novak odložio put u Marbelju

Profimedia

 

Ipak, ovoga puta zaobišao je Španiju, a najverovatniji razlog je to što se njegova vila u mondenskom letovalištu Kosta del Sol renovira. Poslednjih dana vidljive su skele i obimni radovi na kući, a navodno su teniser i njegova supruga odlučili da je preurede po feng šuiju, drevnoj kineskoj veštini koja korišćenjem energije stvara harmoniju između pojedinca i njegovog okruženja.

Brat Marko je kriv

Novak je pre odluke o preseljenju često boravio u Marbelji, jer njegov brat Marko živi tamo već nekoliko godina i radi u teniskoj akademiji Pepea Imaza. Osim Noleta, i mlađi brat Đorđe često provodi vreme na krajnjem jugu Španije, u regiji koju odlikuje blaga mediteranska klima.

FENG ŠUI VILA OD 10 MILIONA Evo zbog čega je Novak odložio put u Marbelju

Profimedia

 

Reč je o hacijendi od preko 1.000 kvadrata, koja se prostire na imanju od 3.500 kvadratnih metara, a čija vrednost iznosi 10 miliona evra. 

Nekretnine širom sveta

Novak Đoković, osim vile u Marbelji, penthausa u Beogradu od 250 kvadrata i stana u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu, poseduje još nekoliko nekretnina širom sveta. U njegovom vlasništvu su stan u Monte Karlu u kojem je porodica boravila poslednjih godina, dva stana na Menhetnu u Njujorku, dok je luksuznu nekretninu u Majamiju na elitnoj lokaciji prodao prošle godine za šest miliona evra.
Odnedavno porodica Đoković u svom posedu ima i imanje s vilom od 1.200 kvadrata na Pavlovačkom jezeru u blizini Rume.

Đokovići su tu vilu iznajmljivali do leta 2020, kada su rešili da je kupe i presele se iz Monte Karla. 

FENG ŠUI VILA OD 10 MILIONA Evo zbog čega je Novak odložio put u Marbelju

Profimedia

 

Vila ima devet soba, osam kupatila, spoljni i unutrašnji bazen, kao i igraonicu, teretanu, bioskopsku salu, ogromno dvorište s palmama, ali i teniski teren na kojem Novak trenira. Naročito se ističe ogromna terasa s pogledom na more i planine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Vila se nalazi u mirnom delu, izolovana jer je okružena drvećem, a na samo pet minuta vožnje od centra Marbelje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading