NOVAK DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA Đoković se vraća na teren i ostaje prvi?
EPA

I dok Novak Đoković odmara u Crnoj Gori, dobio je poziv od Ričarda Krajičeka, direktora ATP turnira u Roterdamu. 

Novak je deportovan iz Australije i onemogućeno mu je da brani titulu na Australijan openu, pa mu je tako ugroženo i prvo mesto na ATP listi. 

STIGLI NAVIJAČI Novak dobio veliku podršku iz inostranstva (FOTO)

Ukoliko Danil Medvedev ili Aleksander Zverev osvoje Australijan open, mogli bi da prestignu Đokovića, ali tek 21. februara, pošto će se tada obrisati Novakovi bodovi za osvojenu titulu prošle godine, pošto se prvi grend slem sezone 2021. igrao od 8. do 21. februara.

Ipak, sve to vrlo lako može da se promeni ako Srbin zaigra u Roterdamu, turniru iz Serije 500 koji je na programu od 5. do 13. februara.

OTKRIVEN ŠOKANTAN PLAN! Đokovića hoće da oteraju u penziju! Sve su mu NAMESTILI!

Direktor takmičenja Ričard Krajiček je imao jasnu poruku za Novaka da prekine odmor i da se uputi u Holandiju.

- Novak voli skijanje i obično u februaru posle Australijan opena ide na planinu da se oporavi. Mi u Holandiji pratimo pravila, ali Đoković nije prekršio nijedno pravilo i dobrodošao je kod nas. Što se njegove odluke tiče, ne bih to da komentaršiem, svako je slobodan da donosi odluku o sebi i svom telu - poručio je Krajiček.

OTKRIVENA TAJNA, EVO ZAŠTO SU ĐOKOVIĆA DEPORTOVALI Australijska novinarka objasnila sve do detalja, zbog ovoga je Novak mnogima trn u oku!

Računica je jasna, ako Novak prihvati poziv i zaigra u Roterdamu mogao bi da ostane na prvom mestu bez obzira na ishod Australijan opena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Rada

22.01.2022 19:31

Sve me strah da i tu politika ne umesa prste, da se ne nadje i tu neki roki pa nas Nole da prodje kao kod kengura. Sve neka objave crno na belo, nije verovati.

sunce

22.01.2022 20:10

Igrace igrace 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

sunce

22.01.2022 20:10

Igrace igrace 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Dabetic Miruna

23.01.2022 17:21

Čuvaj se Nole da te ne predju.Ljubomora je u pitanju.ČUVAJ SE! OPASNI SU