ISPLIVALA PRIČA SA OLIMPIJSKIH IGARA Hrvat odbio da se slika sa Novakom, Đokovićeva reakcija sve iznenadila!
EPA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ima odlične odnose sa sportistima iz regiona.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju bio je jedan od najtraženijih sportista u olimpijskom selu, a hit je bio i u Pekingu 2008. o čemu svedoči anegdota koju je otkrio hrvatski rukometaš Jakov Gujon.

NOVAK I GRADONAČELNIK NIKŠIĆA POD OSTROGOM! Kovačević oduševljen zbog susreta sa počasnim građaninom! (FOTO)

- Davor Dominiković je tada sreo Novaka i predstavio mu se kako bi se upoznali. Na opšte iznenađenje, Nole je znao da je reč o hrvatskom rukometnom reprezentativcu, što je Davora iznenadilo.

Tanjug/Ap

 

Zatim njih dvojica odlučuju da naprave šalu pred celom menzom:

- Novak dolazi za sto i pita hrvatsku ekipu sledeće, "Momci, jel tu Davor Dominiković? Želeo bih da se slika sa njim." Na tu opasku Davor podiže pogled i odgovora "Vidiš da jedem", na šta se Đoković ljubazno izvinjava i odlazi.

Đoković je napravio kontinuitet šala, te je i četiri godine kasnije u Londonu ponovo pokušao nešto slično sa hrvatskim rukometašima.

UŽASNI KOMENTARI NA RAČUN SRPSKE TENISERKE! Jelena Dokić prolazi kroz torturu, poslala je jasnu poruku svima! (FOTO)

- I četiri godine kasnije Novak Đoković dolazi za sto u Londonu i pita opet da li je tu Davor Dominiković, da li još igra? Nije bio tu, ali to je ono što nas sportiste najviše poveže. Sport te odgoji, takva zafrkancija u svlačionici - to vredi više od svega - prisetio se Jakov Gojun jedne od najzanimljivijih anegdota o susretima srpskih i hrvatskih sportista na velikim takmičenjima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari (0)

Loading