ĐOKOVIĆ JE KUKAVICA! Nemci najstrašnije izvređali Đokovića, ali i još jednog poznatog sportistu!
AP/Andy Brownbill

 

Dok komentator Marsel Saha smatra da je skandalozno obrazloženje odluke australijskog suda o proterivanju Novaka Ðokovića, njegov kolega Helmut Ul Noleta je nazvao kukavicom.

SRBIJA SE POKLONILA NOVAKU! Đoković dobio prestižno priznanje!

KIRJOS PONOVO ZVAO ĐOKOVIĆA! Nik otkrio detalje razgovora sa Srbinom!

Ul je stavio u istu ravan Ðokovića i vozača Formule 1 Luisa Hamiltona navodeći da bi obojica vrhunskih sportista imali dosta toga da kažu, ali da ćute.

Naveo je da Ðoković, koji inspiriše stotine miliona ljudi širom sveta, trebalo da se oglasi posle dešavanja u Melburnu, odnosno u slučaju Hamiltona u vezi poslednje trke u Abu Dabiju.

AP/Patrick Semansky

 


- Drhitimo i patimo za njima, radujemo se s njima. Oni pokreću naše emocije, postali su deo naših života. Najbolji teniser i najbolji vozač sveta. Nestali su, a imaju toliko toga da kažu. Oni ćute - tvrdi Ul.

On smatra da bi, pošto se osećaju nepravedno tretiranim, trebalo da se oglase.

- Obojica su na nekom oblaku i veruju da lebde iznad svega. Međutim, zaboravili su da pogledaju dole, na svoje navijače. Na one koji plaćaju njihove rekete, njihovu modu, njihove sponzore. Zar njihovi fanovi nemaju pravo da čuju nekoliko reči objašnjenja i zašto njihovi idoli ne stoje na vrhu podesta i kasiraju milione? - upitao je Ul.

AP Photo/Kamran Jebreili, Pool

 


On je konstatovao da je njiho iho povlačenje dipomatija, koje on smatra kukavičlukom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading