NOVAK JE RADIO PRAVE STVARI! Britanka nema dilemu: Loše je što je našao  u ovoj situaciji, želim da ga gledam kako osvaja 21. grend slem!
EPA

- Mislim da je u celini situacija tužna. Jako je tužno videti nekoga ko se zaista jako trudio da radi prave stvari za ljude, navijače, turnire... On je jako darežljiv i sa novcem i sa svojim vremenom - rekla je Konta. 

Istakla je da je velika šteta što se Novak ne takmiči na Australijan Openu.

NOVAK JE RADIO PRAVE STVARI! Britanka nema dilemu: Loše je što je našao  u ovoj situaciji, želim da ga gledam kako osvaja 21. grend slem!

EPA/ IAN LANGSDON

 

 

- Mislim da je loše što je neko takav u ovakvoj situaciji, a volela bih da mogu da vidim Đokovića kako se bori za svoj 21. grend slem. To bi bilo istorijsko dostignuće, a svi hoćemo da budemo deo istorije - dodala je ona.

NE TESTIRAJU NAS! Zverev šokirao izjavom, a onda pomenuo Novaka!

Johana Konta je dodala da nije lako shvatiti Novakovu trenutno situaciju.

- Trenutno mu je verovatno potrebno malo vremena da se oporavi od svega što se desilo u Australiji. To je bilo jako neprijatno i ne mogu ni da zamislim koliko je stresa doživeo i koliko je energije potrošio na to. Tako da mislim da će se malo odmoriti. pripaziti na sebe, biti sa svojom porodicom i onda videti šta će da radi u budućnosti - zaključila je Britanka koja je nekada nastupala sa australijskom zastavom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading