BIVŠI TRENER ANE IVANOVIĆ OSUO PALJBU PO NOVAKU! Ovako sramne reči se ne pamte, Australijanac pominjao mržnju!
EPA

Nekadašnji trener Ane Ivanović naglasio je da medicinsko izuzeće ne treba da dobiju ljudi sa stavom prema vakcinaciji koji ima naš as.

- Mrzeo sam izuzeće jer mislim da je ono za ljude koji žele da se vakcinišu ali ne mogu jer su imali koronu i onda moraš da čekaš nekoliko meseci da se vakcinišeš. Novak nikada nije hteo da se vakciniše tako da sam mrzeo njegovo izuzeće - izjavio je Kejhil.

MUŽ TI NIJE DAO ODOBRENJE? Srbi besni na Anu Ivanović zato što nije podržala Novaka, pljušte komentari na društvenim mrežama! (FOTO GALERIJA)

On je potom objasnio svoj stav.

BIVŠI TRENER ANE IVANOVIĆ OSUO PALJBU PO NOVAKU! Ovako sramne reči se ne pamte, Australijanac pominjao mržnju!

EPA/Lukas Coch

 

 

- Ako imaš neko oboljenje ili nešto što te sprečava da se vakcinišeš onda nema problema, ali ovo mi se nije svidelo od početka. Bilo je od početka problematično i bivalo je sve gore i gore. Odgovornost je na Australijskoj teniskoj federaciji. Ne bih voleo da Kreg Tajli ovo skine sa svojih leđa - zaključio je nekadašnji trener Lejtona Hjuita i Andree Agasija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
MUJO

19.01.2022 19:38

Ajde bre kenguri oladite više, vidite li ds vas niko više ne zarezuje, napadate da bi opravdali glupost koju ste napravili.

nesa151

19.01.2022 19:39

Bivsi Anin trener FASISTICKA FACA SKORO KO OMATORILI HITLER.Tako da to sto on nesretnik nezadovoljan sobom mora da plje nekog jer takve instrukcije je dobio od SVABICE (znate to je ona bivsa srpkinja)!

Zoran

19.01.2022 19:40

Vidite ovu fizicku.i.psihijatrijsku.nakazu . Zar on kao.takav idiot.moze biti vaspitac Napred nasa legendo bi.ponos Novace Djokovicu.

Nina N

19.01.2022 19:41

Kakav ruzni kengur. Ovog ne bih primila ni bez vakcine, ni sa vakcinom. Za njega izuzece, ali iz ljudske vrste. Fuj

Goran

19.01.2022 21:17

Ma bre jedi g... majmuncino jedna neotesana. Novak je za sve vas INSTITUCIJA i njegovo ce te ime pominjati narednih decenije zato sto drzi skoro sve moguce rekorde, a pogotovu onaj gde je preko 350 i kusur nedelja na VRHU ATP-a, i to je ono sto vas boli.