NOVAK JE KONTROVERZAN I NIJE STIGAO DO NIVOA NA KOM SU NADAL I FEDERER! Sraman napad na Đokovića, ovako nešto se ne pamti!
AP Photo/Mark Baker, File

Poslednji u nizu uradio je to prvi čovek Mastersa u Rimu Serđo Palmijeri, bivši teniser.

On smatra da Đoković nema pravi karakter i da nije idealan uzor mlađim kolegama, kao što su Rafael Nadal i Rodžer Federer.

- Novak Đoković ima kontroverzan karakter, pravi poteze rizikujući samog sebe. Činjenica da nije uzor za mlade u ovo sportu je apsolutno tačna. Nije stigao do nivoa na kome su Federer i Nadal - kaže Palmijeri za jedan italijanski radio.

Istakao je da je zabrinut za mentalno zdravlje srpskog tenisera.

PONOVO O ĐOKOVIĆU! Kirjos ima specijalnu ponudu za Novaka, sprema se ludnica!

- Ta dešavanja mogu da ugroze mentalno stanje, koje je potrebno svakom vrhunskom sportisti. Ne bih se ponašao kao direktor Australijan opena kada je favorizovao dolazak Novaka u Melburn, bez kordinacije sa vlastima - rekao je on.

Na kraju je rekao da će se Novak morati pridržavati pravila na turniru u Rimu.

- Imam dug i dobar odnos sa Novakom. On ima jak karakter, prebrodiće sve ovo. Da li će igrati na Otvorenom prvenstvu Italije od njega zavisi, ako se prijavi, pravila moraju da se poštuju. Ako igrači se budu pridržavali toga, neće biti razloga da ih ne prihvatimo - zaključio je Palmijeri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rada

18.01.2022 17:55

A koji to nivo vi imate ? Plava vam krv a nasao se neko da to malo promucka. Sada ste budj.

Vanesa

19.01.2022 08:13

U pravu si !!!Novak je na vecem nivou od ovih ma....a?!?I da oni ce vecno biti drugi !!!

LOLA CG

19.01.2022 13:16

E, pa za tebe nijedan normalan čivjek ne treba da bude zabrinut. Otpisan si slučaj. Nisi ni za eksperiment. Znaš li ti žabarčiću koliko su 2+2? NOVAK ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI NA SVIJETU, NE SAMO TENISER, NEGO SPORTISTA!!! Gdje su postavio Nadala i Federera? Alooo, saberi barem onoliko elementarnih brojeva. Vi ste odvratni. Dobpodna mrzite sebe, od podna Nivaka Đokovića. Upamti No 1 JE NOVAK ĐOKOVIĆ IZ SRBIJE