BRODOLOM AUSTRALIJAN OPENA! Počeo bojkot zbog Đokovića, navijači traže pare nazad!
EPA/DIEGO FEDELE

Španski teniser Rafael Nadal zajedljivo je rekao da Australijan open može bez Novaka Đokovića. Ipak, vrlo brzo će se svi uveriti u suprotno.

Đoković je daleko najbolji igrač u istoriji Australijan opena, osvojio je devet titula, ali ove godine ne igra zbog političke odluke ministra za imigracije Aleksa Houka.

ĐOKOVIĆ MOŽE DA UMRE U ĐUBRETU! Sraman tekst koji je zgrozio ceo svet!

Veliki broj navijača kupio je ulaznice za Australijan open samo zbog Novaka Đokovića i ogroman broj njih počeo je da traži refundacije za ulaznice kada su shvatili da srpski as, najbolji teniser sveta, neće učestvovati, pa da će umesto toga morati da gledaju igrače koji ne privlače toliko veliku pažnju.

Engleska kompanija "Search Intelligence" objavila je da je analizom trendova na pretraživaču "Gugl" došla do neverovatnog podatka: čak 25% više je onih koji traže kako da vrate ulaznice u odnosu na one koji bi da kupe.

BRODOLOM AUSTRALIJAN OPENA! Počeo bojkot zbog Đokovića, navijači traže pare nazad!

EPA/ DIEGO FEDELE

 

Iz ove kompanije poručuju da je glavni razlog tome upravo Novak Đoković.

- Vesti o njegovom privođenju i suđenju su doveli do velikog haosa u medijima. Najbolji teniser sveta je išao ka tome da osvoji rekordni 21. grend slem, ali zakoni Australije su doneli mnogo kontroverzi turniru. Kada je Đokoviću ponovo oduzeta viza to je dovelo do velike podele u javnosti. Neki su ga podržali zbog toga što je mogao da osvoji istorijski grend slem, a drugi su bili protiv njega zbog kršenja korona mera - objasnio je portparol pomenute kompanije.

JAVIO SE ŠPANSKI PREMIJER Novaku je poslao poruku upozorenja

Oterali su kralja i mislili da neće snositi posledice. E, pa grdno su se prevarili.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Srba

18.01.2022 09:32

E ako tako im i treba, neka svi Novakovi navijači otkažu karte. Pa nek se zatvori Australijan oupen, da vide da su pogrešili ali biće im kasno.👍🤔🤔🤔.

Boris

18.01.2022 18:49

Samo napred, nadam se da će taj broj prebaciti preko 30 posto