SVE JE IZAŠLO NA VIDELO: ALO! otkrio zbog čega je Novak juče ekspresno odjurio sa beogradskog aerodroma
Tanjug/Ap

U želji da što pre pronađe mir posle nezapamćenog mrcvarenja po australijskim imigracionim hotelima i tamošnjim sudovima, Nole je, kako nezvanično saznaje Alo!, imao samo dve želje, a to je da što pre zagrli porodicu i da se odmori posle napornog perioda.

Đoković može da umre u đubretu - Alo.rs

Samim tim razrešena je i misterija Novakovog bega od više stotina navijača i ogromnog broja domaćih i stranih medija koji su čekali ispred aerodromske zgrade u Surčinu po hladnoći i ostali uskraćeni da uživo vide i pozdrave našeg superheroja.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Zapravo, njegovi najveći fanovi i poštovaoci junačke borbe s moćnicima Australije i nisu previše zamerili jednom od najboljih sportista sveta što im se nije obratio. Pojedine novinske ekipe uspele su da zabeleže momenat kada je sa gejta, kroz prozor, ipak mahnuo svom narodu koji mu je tokom golgote davao ogromnu energiju.

Episkop podržao Novaka - Alo.rs

Novaku je u tajnom izlasku s aerodroma pomogao brat Đorđe i kolima ga odvezao pravo u stan u Novom Beogradu gde ga je čekala porodica, kojoj je ovo, takođe, bio jedan od najtežih perioda u životu. Tokom ove vožnje Novaka i Đorđa je pratilo jedno vozilo u kojem je bilo obezbeđenje.

Tanjug/Ap

 

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković ostaće narednih dana u Beogradu, to je Tanjugu potvrdila njegova majka Dijana Ðoković. Ona je ponovila da Novak za to vreme neće davati izjave za medije. Potpuno razumljivo. Na osnovu fotografija iz aviona i po ulasku u aerodromsku zgradu u Beogradu, svima je jasno koliko je ova australijska drama iscrpla našeg tenisera. Đoković je i u ovako teškim trenucima pristajao da se fotografiše s ljudima koji su se našli sa njim na letu iz Dubaija, ali ni ispod zaštitne maske koju je sve vreme nosio nije mogao da se nazre osmeh. U njegovim očima se video umor i razočaranje što mu je na silu oduzeto pravo da se bori za jubilarnu 10. titulu Australijan opena.

Sponzori napuštaju Đokovića? - Alo.rs

Odmaraj se, Novače, i skupljaj snagu za nove pobede. Srbija je još pokazala koliko te voli i poštuje. Biće još prilika za slavlje.

NAVIJAČI: Nole, mi te volimo!

Veliki broj navijača stigao je juče ispred Aerodroma „Nikola Tesla“ da pozdravi Novaka Đokovića. Iako do susreta nije došlo, fanovi našeg tenisera ogrnuti srpskim zastavama su sve vreme skandirali: „Nole, mi te volimo“ i „Ti si naš šampion, Novače“.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

U razgovoru s reporterima Alo! navijači su istakli da im je žao što nisu imali priliku da vide svog junaka, ali su mahom svi razumeli njegovu potrebu da što pre zagrli najvoljenije.

Komentari (0)

Loading