ISPLIVALI DETALJI! Đokovića deportovali zbog jedne fotografije! Ruska teniserka zna gde je Novak napravio KOBNU grešku! (FOTO)
Tanjug/Ap

Najbolji teniser sveta Novak Đoković deportovan je iz Australije i uskraćena mu je prilika da brani titulu na Australijan openu.

Novak je došao u Beograd, gde će pokušati da se oporavi od torture koju je doživeo u Melburnu, a za dramu koja mu se dogodila kriva je jedna fotografija. Tako barem smatra nekadašnja peta teniserka sveta Ana Čakvetadze.

Naime, Ruskinja tvrdi da je Nole napravio kobnu grešku grešku kada je na svom Instagramu objavio fotografiju pred polazak u Australiju (4. januar). 

Na njoj je između ostalog poručio da je dobio "medicinsko izuzeće" i nastao je haos. 

- U ovoj priči ima više pitanja zašto je Novak tada dobio zeleno svetlo, odleteo u Australiju i generalno verovao da može bezbedno da učestvuje na turniru. Vlasti su mu odmah mogle reći da ne može ući u zemlju. Šteta za njega, jer da su mu to odmah rekli, izbegli bi sve ovo - rekla je Ana Čakvetadze.

Ona poručuje da je katastrofa što Novak naredne tri godine neće moći da igra na Australijan openu, dodajući da je sve zapravo počelo zbog fotografije koja je "zapalila" mreže.

ISPLIVALI DETALJI! Đokovića deportovali zbog jedne fotografije! Ruska teniserka zna gde je Novak napravio KOBNU grešku! (FOTO)

Foto: Alo ilustracija

 

- Sve je počelo, po mom mišljenju, fotografijom na Instagramu, kada je objavio da leti za Australiju. Dugo se govorilo o tome i pre nego što je krenuo i u Australiji je bila tolika polemika da Đoković dolazi sa medicinskim izuzećem, bez vakcinacije i dok je trajao let od 25 sati svi su već bili pod pritiskom novinara. Tako je sve počelo, jer su i drugi pre Novaka sa medicinskim izuzećem došli u Australiju bez ikakvih izjava i objava - rekla je Čakvetadze.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading