ĐOKOVIĆ JE VEĆ POBEDNIK! Goran Vesić poručuje: Novaku nagrada Beograda, australijski sportisti dobrodošli!
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

 

Vesić je danas za TV Pink rekao da je Novak tu nagradu zaslužio odavno, i objasnio da je to najviša nagrada koju jedan Beograđanin može da dobije od svog grada.

ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD! Novak nije izašao pred novinare, ali je sada u svojoj zemlji! (VIDEO)

Ocenio je da je Novak najveći sportista Srbije svih vremena i trenutno najveći sportista planete. Govoreći o dolasku Ðokovića u Beograd Vesić je rekao da svi očekuju te da se kao prijatelj nada da će teniser izaći jači iz ove situacije.

- Već je pobednik. A ova odluka australijskih vlasti je politička - rekao je Vesić.

Tanjug

 

Zamenik gradonačelnika je ocenio da je odluka o proterivanju Novaka zasnovana na rasizmu i mržni prema teniseru, te dodao da je se ne bi tako ponašali da je Ðoković iz neke veće zemlje.

- To je bedan pokušaj da se spreči 10. put osvoji Australian open. Osvojiće on druge grenslemove, a ovo će ostati sramota Australije", rekao je Vesić i dodao da je reč o fašističkom ponašanju vlade Australije. On je naglasio da se prema košarkašicama Australije koje 12. februara u Beogradu igraju, kao ni sa atletičarima te zemlje koji će u martu doći u Srbiju na svetsko dvoransko prvenstvo, niko neće na sličan način ponašati. " Svaki građanin sveta je dobrodošao. Srbija je zemlja gostoprimstva - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading