MNOGI BI MOGLI DA SE UGLEDAJU NA NJEGA Teniser koji je od početka uz Novaka, rekao ono što drugi ne smeju!
EPA/ Jason Szenes

Neko ko je od prvog dana pružao podršku Novaku Đokoviću je američki teniser Tenis Sandgren.

Sandgren se oglasio i nakon odluke da Novak bude deportovan i "potkačio" mnoge tenisere koji nisu hteli, ili možda bolje reći nisu smeli da podrže svetskog broja 1.

- Ako mislite da je tenis važniji od ovog pitanja. Ti si je*eni moron. Voleo bih da sam u Melburnu da bih mogao da se povučem sa turnira. Pretpostavljam da je solidarnost kul samo kada je u pitanju ček. Kada "ikona slobodnog izbora" nije dobrodošla, stvari su poludele - napisao je Sandgren na Tviteru.

Đoković je napustio Australiju i uputio se za Beograd preko Dubaija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

16.01.2022 18:24

Zasto se smrdljivi Kecmanovic nije pokupio i vratio sa Novakom za Srbiju. Mali smrad. Sta ocekivati od drugih ,kada te tvoj izda.

VESNA

16.01.2022 19:10

Ne znam, očekivati solidarnost od tenisera iz drugih zemalja (u vidu povlačenja sa turnira) sada kad je Nole isteran iz Australije, nije realno. Da su htele, kolege bi ga podržavale u proteklih 10-ak dana, što bi možda uticalo na donošenje konačne odluke. Osim malobrojnih pojedinaca, koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke (a kojima neka je svaka čast), svi su gledali (i gledaju i dalje) samo svoje interese. Međutim, neprijatno sam iznenađena, a nadam se da nisam jedina, što se ostali srpski teniseri, učesnici Australijan opena, nisu solidarisali i krenuli kući sa Novakom. Mora da postoji neki mnogo valjan razlog za to! Bravo za Tenisa Sandgrena!