KAKAV GEST! Večeras će na kuli Beograd biti ispisane reči podrške Novaku Đokoviću!
EPA/ DEAN LEWINS

Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je deportovan iz Australije.

Nakon što je njegova viza dva puta odbijena, nakon suđenja odlučeno je da mora da napusti Australiju, što automatski znači da neće braniti titulu na Australijan Openu gde je postavljen za prvog nosioca turnira.

U znak podrške srpskom teniseru Novaku Djokoviću, koji je danas odlukom Federalnog suda u Australiji deportovan iz te zemlje, večeras od 20h do 21h će na kuli Beograd biti ispisano: “Nole, ti si ponos Srbije!”, nakon čega će se prikazati motivi srpske trobojke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Viki

16.01.2022 16:19

Nole Srbija te toliko voli, sve ostalo nije važno, za nas si najbolji do večnosti!😍😍😍😍

Мика

16.01.2022 21:30

Ти си наш херој и освајач Аусталијан грен слем, нису могли тенисери да те победе, али ови Фашисти, политичари, криминалне државе Аустралије су успели, свака част народу, а ове политичаре као да их је Хотел правио. Сви политичари који су били против Новака Ђоковића биће у Србији непожељни, свако који од њих дође сместити Гану карантин избеглички и протерати ту гамад из земље, да не би пустили коров. Опет си Новаче хероју наш победио, сада би требао да се одмориш уз породицу, а затим да ангажујеш правни ти и да тужиш Аустралиску власт за малтретирање и што су те довели у Аустралију да би скупљали јефтине поене за изборе. Треба и да им тражиш сав новац који си донирао за Аустралију, нека врате је та багра и не заслужује тај новац.