POJAVILA SE FOTOGRAFIJA SA AERODROMA! Đoković čeka let i odlazi iz Australije! (FOTO)
Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković provešće još manje od sat vremena u Australiji, jer ga već u 12.30 očekuje let za Dubai nakon što mu je sud ranije danas naredi da napusti državu.

OGLASIO SE ALEKS HOK! Evo šta je poručio čovek zbog koga je Đoković deportovan!

Pojavila se prva fotografija Noleta na aerodromu u Melburnu. Novak je sa svojim timom spreman za let koji ga očekuje, a sigurno da i on sam jedva čeka da ode iz Australije.

 

 

Podsetimo, Đoković je pored deportovanja dobio kaznu od 500.000 dolara, kao i trogodišnju zabrana povratka u zemlju. Dakle, pitanje je kada će se opet družiti i da li će ikada on i Melburn.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rada

16.01.2022 12:42

Ne osvrci se, budi srecan jer si izisao kao moralni pobednik . Sljam neka se i dalje davi u svojoj robovlasnickoj politici . Slobodan si i I D E M O . Nole velik si .

Zoran Ristić

16.01.2022 13:06

Ovo sam očekivao jer je tako normalno da države nijedna neće da isgubi spor. Pn je trebalo posle prve presude kada je dobio da kaže: A sada ja neću da igram platite mi troškove. Ovako sve je igubio, izmaltretirali su ga i na kraju mora da se vrati. Na kraju krajeva šta će tamo sa kriminalcima i kurvama dođi kući gde te svi volimo. Ti si za mene deseti osvajač AO.