OGLASIO SE PREDSEDNIK! Aleksandar Vučić razgovarao sa Đokovićem i poručio mu samo jedno: Jedva čekam da te vidim u Srbiji!
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da se odmah po donošenju odluke o deportaciji Novaka Đokovića razgovara sa prvim teniserom sveta.

ĐOKOVIĆA ČEKA ŽESTOKA KAZNA! Evo koliko Novak mora da plati Australiji!

- Razgovarao sam malopre sa Novakom. Bodrio sam ga, rekao sam mu da jedva čekam da ga vidim u svojoj zemlji, u Srbiji, tamo gde je uvek dobrodošao. Oni koji misle da su isterali neke principe ovakvim činom, samo su pokazali da nisu ni imali nikakve principe. Da 10, 11 dana mučite najboljeg tenisera, da bi onda saopštili odluku za koju ste znali prvog dana. Šikaniranje, vređanje, medijski linč, valjda su hteli da pokažu Đokoviću kako funkcioniše svetski poredak - rekao je predsednik Vučić.

TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

 

Predsednik ističe da je tužilac izneo lažne podatke kada je pričao o vakcinaciji u Srbiji. Brojke su dosta drugačije od onih koje su australijske vlasti prezentovale.

- Videli ste koliko tužilac laže. Kažu da je u Srbiji manje od 50 odsto vakcinisanih. To nije tačno, pravi broj je 58 odsto. Ne zaboravite da je to više nego u mnogim zemljama Evropske unije. To je bio besmislen argument istakao je predsednik.

EPA

 

Srbija je spremna za dolazak australijskih sportista u martu, koji će biti dočekani na pravi način. Srbija jeste i uvek će biti pravi domaćin, a ne zemlja u kojoj se skupljaju jeftini politički poeni.

- Mi ćemo australijske sportiste dočekati na drugačiji način, koliko već u martu. Nećemo zarad izbora da se iživljavamo nad njima i da pokazujemo silu. Oni dolaze na Atletsko prvenstvo. Pokazaćemo da smo bolji od Australije. Australijskoj vladi hvala. Ovim oni misle da su ponizili Đokovića, a ponizili su sebe - zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (2)

Loading
Masa

16.01.2022 09:36

Do kad ce i mi biti tolerantni prema svima. Isti tretman i za njihove sportiste, sve ih smjetiti u Sid, medju izbeglice. Proslo vrijeme onoga "Ko tebe kamenom, ti njega hlebom". A oni ako imaju i malo obraza i sportske casti nece ni doci.

vlada

16.01.2022 19:19

Ne, mi necemo tako...Ne dati vize uopste zbog lose epidemioloske situacije u Australiji..Nismo mi divljaci,i ne ponizavamo nikoga...