NOLE, NISI SAM! Naša bivša teniserka poslala MOĆNU poruku Đokoviću!
EPA/DIEGO FEDELE

Njenu poruku prenosimo u celosti.

- Dragi Nole,

Mi smo bar kroz naše detinjstvo doživeli razne vrste nepravdi. Bombe su svetski moćnici bacali na civilne objekte u našem gradu, ginuli su i naši najmlađi sugrađani i prijatelji. Sada na tebe svetski moćnici vrše pritisak da odustaneš, pošto na drugi, na pravedan i na sportski način niko ne može da te savlada. Uspeh je nešto što očigledno ne žele da ti oproste. To se u istoriji dešavalo i našoj sugrađanki Moniki Seleš u periodu kada je bila najbolja na svetu dobila je nož u leđa. No, mi smo bar na nepravdu navikli i bez obzira na ishod ove ponižavajuće agonije koja ti je priređena, NISI SAM, TI SI NAŠ NAJVEĆI PONOS !

Na tebi je sada da se bez obzira na sve boriš za pravdu i bez obzira na ishod da daš sve od sebe u toj borbi! To ti znaš bolje od svih nas… U isto vreme moraš misliti i na sebe i svoju bezbednost, ako i propustiš jedan Gren Slem, osvojićeš neki drugi i nadamo se postati najbolji sportista svih vremena.

 

 

Ovo nije samo borba tebe protiv svetskih moćnika, nego očigledno i SPORTA protiv POLITIKE. Što se tiče optužbi sitnih duša protiv tebe, ti si svu traženu dokumentaciju predao i dobio vizu, na sudu si legitimnost svoje dokumentacije dokazao. Tako da ljudima koji te optužuju da si lažov i čovek sa nedoličnim ponašanjem možeš poručiti rečenicu najvećeg svetskog naučnika i našeg sunarodnika Nikole Tesle: ”Kada bih svu vašu mržnju pretvorio u energiju, mogli bi se osvetliti mnogi gradovi”. Oni očito neće prestati da te mrze, ne zato što su njihovi stavovi istiniti, nego zato što su oni mali, ljubomorni i nezadovoljni svojim životima. Zato pretvori tu njihovu mržnju u energiju i POBEDI! POBEDI danas i u svakoj narednoj borbi… To će biti pobeda i svih nas koji smo svim srcem uz tebe! Sve najlepše želimo svim ljudima u svetu kao i u prelepoj Australiji, a oni kako nam vrate vrate… Plašim se samo da su ljudi koji su iselili Pigmeje postali moralni Pigmeji - napisala je na svom "fejsbuk" profilu Bojana Jovanovski.

BIĆE HAOS AKO IZGUBI! Deportacija neće biti jedini problem, Novaka čeka oštra kazna?

Možda su još neki ovako trebali da se oglase?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Predrag Klisaric

16.01.2022 01:31

Na muci se poznaju junaci. Djokovic ce ostvariti najvecu pobedu u istoriji sporta ukoliko ga deportuju. To ce biti dokaz koliko je on jak teniser i da ga niko na terenu nemoze da pobedi pa se pribegava ovakvim metodama . Nobace ti si sportski GENIJE