ADVOKAT JE VEĆ PREDVIDEO NOVAKOVU POBEDU! Đoković mora da dokaže samo jedno i braniće titulu na Australijan openu! (VIDEO)
EPA

Australijski advokat Džastin Kvil ubeđen je da će Novak Đoković ponovo pobediti na sudu.

Kvil je i pre prvog suđenja bio ubeđen da će Đoković pobediti i bio je u pravu.

Sada smatra da će Novak pobediti i pred Federalnim sudom, a otkrio je i šta je potrebno da uradi kako bi se to dogodilo.

- Ja sam poprilično uveren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje. To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo. On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspe da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku - rekao je Kvil na australijskoj televiziji u jutarnjem programu.

 

 

Svi se nadamo da će Kvil i ovoga puta biti u pravu i da će Novak zaigrati na Australijan openu koji počinje u ponedeljak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vlaimir

17.01.2022 15:38

Nole moj volim Te kao svog sina.Molkm Te vakcinisi se to je dobro i za Tebe jer imaces stslno komplikacija u buducnosti.Oznacili su Te kso ikonu nevaksera.Niklm.vakcinidanom.nisra ne fali a imaju zstitu.Molim Te.urafi to valjda ces ovo procitati..