ISPLIVALI NOVI DETALJI! Novak je samo za tenis Australiji dao milion dolara
EPA/ DEAN LEWINS

Učešće Novaka Đokovića na Australijan openu je i dalje pod velikim znakom pitanje, nakon ponovnog oduzimanja vize novo suđenje najboljem teniseru sveta počinje u 22 časova po našem vremenu. I dok australijske vlasti i dalje izvršavaju pravu torturu nad srpskim teniserom, iz te zemlje stiže vest o još jednoj velikoj donaciji Đokovića, ovoga puta milionskoj.

Nakon novog oduzimanja vize, prvi teniser sveta će oko 22 po našem vremenu dati iskaz graničnoj policiji, a zatimće 00:15 po našem vremenu izaći na novo saslušanje.

TIM HENMAN EKSKLUZIVNO ZA ALO! Novak ima male šanse da zaigra na Australijan openu!

Vlasti Australije nemaju milosti prema najboljem teniseru sveta, a zaboravili su razne donacije koje je Novak slao ovoj državi.

Pre dve godine Novak Đoković je donirao Australiji 50 hiljada dolara kada su državi zahvatili ogromni požari, a sada je isplivala informacija da je srpski teniser donirao juniorskom programu za razvoj tenisera Australijan opena čak milion dolara.

OVO JE RITUAL PONIŽAVANJA! Sandgren ponovo bez dlake na jeziku!

TO JE NEČUVENO! Troicki zagrmeo: ATP se ne zalaže za najboljeg tenisra na svetu!

On je takođe toj zemlji donirao i višemilionske sume novca za pomoć u borbi sa pandemijom korona virusa. Ove informacije je izneo medij "The Australian" 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Puna podrska Nole

15.01.2022 00:11

Stidi se Australijo, a I svi vi koji mu niste pruzili podrsku I koji ga napadate. Da li ste svesni da je on nesto najcistije I najplemenitije sto imamo? Zar ne vidite sta se dogadja, Zar ne vidite da covecanstvo upravo dotice dno? Teror I diktatura uveliko su zavladali, Na delu je borba dobra I zla, I Ako ne pruzimo otpor nece to imati ko da uradi umesto Nas! Idemo Mole!

Vuk07

15.01.2022 00:24

Verujem posle ovoga sto je doziveo trebao bi dobro da razmisli kome ce pružati humanitarnu pomoć. Svom narodu ima kod nas kome je preko potrebna pomoć.

mick

15.01.2022 07:18

Mozda je dao million dolara ali je zato pokupio 20 miliona od AUstralije Dajte molim vas ovo je vec stvarno sramota

Penzioner

15.01.2022 07:26

Treba čovek da zna gde baca svoje pare! Nikad ih ne dati zapadnjacima koji nam rade o glavi i ubijaju nam decu, samo li im se ukaže prilika!