NOVAK ĐOKOVIĆ JE SLOBODAN ČOVEK! Srbin kreće u pohod na istoriju, Srđan zagrmeo: Ovo će mu dati dodatnu snagu!
Tanjug/EPA-EFE/DEAN LEWINS

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je slobodan čovek i igraće na Australijan openu koji počinje 17. januara gde će pokušati da osvoji desetu titulu i domogne se 21. grend slema čime bi postao apsolutni rekorder.

Ovu vest potvrdila je Novakova porodica na konferenciji za medije koja je održana u Novakovom restoranu.

Srđan Đoković je poručio da će sve ovo Noleta učiniti jačim i da će osvojiti još 10 grend slemova.

14.38 - Konferencija za novinare je završena.

14.35 - Sve ovo daće mu dodatnu snagu, oni ne znaju šta su učinili, osvojiće još deset grend slemova - poručio je Srđan. 

Printscreen

 

 

14.34 - Drama je izgleda završena. 

- Kao što smo i napomenuli, Novak je sinoćnim sudskim sporom oslobođen od svih optužbi koje su bile podnesene od strane Australije, sva procedura je ispoštovana, sudski sistem je oslobodio Novaka. Ne poznajemo zakon Australije, ali je on čist i otišao tamo da igra tenis i da se bori za još jednu titulu - objasnio je Đorđe Đoković.

Printscreen

 

 

14.32 - Do 1 čas posle ponoći je rok ministra da se izjasni za anuliranje vize šta će se desiti u slučaju da mora da se vrati? 

Siguran sam da svi državni i savezni zvaničnici postupaju onako kako je to zakon propisao. Novak nikada nije kršio pravila, zakone niti će. On će da postupa onako kako to pravni sistem nalaže - rekao je Đorđe.

14.28 - Đoković se oglasio, već je na omiljenom mestu, "Rod Lejver areni", počeo je da trenira i sprema se za pohod na istoriju!

 

 

14.24 - Novakov otac je nastavio u istom tonu:

- Sudija koji je vodio Novakov slučaj pokazao je da on nijednim svojim delom nije krivac, jer oni koji su sve ovo zamesili nisu mogli da pronađu dokaz da je kriv. Sudija je odradio fantastičan posao, jer je sagledao sve detalje i doneo pravu presudu. Nadam se da ćemo se opet okupiti za tri nedelje ovde, da proslavimo novu Novakovu titulu. Da slavimo pobedu, da slavimo uspeh našeg Novaka.

14.20 - Srđan Đoković je zatim otkrio:

- Pokušali su da ga nateraju da potpiše da se odrekne vize kako bi lakše mogli da ga deportuju. On je to odbio jer shvata da nema razloga da potpiše tako nešto. Nijednim svojim delom nije doprineo da se tako nešto od njega traži. Ovo je strahovito velika, ogromna Novakova pobeda. Oduzeli su mu bili telefon, nisu mu dali da sa bilo kim kontaktira, ni sa advokatima da pripremi fantastičnu odbranu. Sa njima je bio svega nekoliko sati. Ovo je pobeda Novaka, njegovog tima, porodice i celog slobodarskog sveta - otkrio je Srđan Đoković.

Printscreen

 

14.17 - Novinarima se obratio i stric najboljeg tenisera sveta Goran Đoković.

- Da se zahvalim svima pet dana smo ispred Skupštine bili svi zajedno sa narodom i bilo je mnogo emocija, a ja sam ponosan. Ovo je njegova najveća pobeda. Hvala sudiji i predsedniku i premijerki koji su radili na tome da ubede vlasti Australije da imaju bolji tretman prema Novaku. Ovo je velika pobeda Novakova lična i on nije nikada doživeo ovako nešto, a ovo će da ga ojača i nadam se da će da se spremi da igra i da osvoji još jedan turnir - poručio je Goran Đoković.

Printscreen

 

14.13 - Ovo je najveća Novakova pobeda u karijeri - rekla je Noletova majka Dijana.

- Novak ništa nije kriv, Novak nije uradio ništa što se kosi sa zakonom. Ništa nije uradio pogrešno, ispoštovao je sve procedure, a opet preživeo torturu. Naravno da je ustao protiv takvog sistema, jer smatra da zaslužuje boravak sa vizom koju je dobio. Nikada se nismo suočili sa ovako teškom situacijom. Bili smo u poziciji da ne znamo šta je sa njim, da li je dobro, da li je sit... To su stvari koje majke ne mogu da prebrode i razumeće sve majke. Ovo je njegova najveća pobeda u karijeri, veća od svih na turnirima.

Printscreen

 

14.09 - Novak je konačno oslobođen - potvrdio je njegov brat Đorđe.

- Pomerili smo konferenciju kako bismo dobili malo vremena. Izuzetno nam je teško jer smo subjektivni, ali smo sve što je u našoj moći uradili smo da Novaku pošaljemo ljubav i podršku. Morao je da se izdigne iznad situacije kako bi izašao kao pobednik.

Portvrdio je da će Novak igrati na Australijan openu gde će pokušati da ispiše nove stranice teniske istorije! Već je bio na terenu i počeo je da trenira.

14.04 - Srđan Đoković je rekao da je pravda pobedila!

- Na kraju je pobedila pravda i pravo, evo njegov najmlađi brat Đorđe će objasniti situaciju.

U 14 časova je zakazana je i konferencija za medije porodice Đoković koja je prvobitno planirana za 12 sati, ali je onda pomerena.

Ogromno je interesovanje novinara za konferenciju.

Alo.rs/ M.M.

 

Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen konferenciji za medije porodice Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading