ŠTA SE STVARNO DESILO? Noleta deprortuju iz SAMO JEDNOG razloga!
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Prvo se navodilo da je načinjena greška po kojoj je Đoković imao vizu koja ne dozvoljava mogućnost ulaska u zemlju putem medicinskog izuzeća, ali australijski "The Age" navodi da viza nikada nije problem.

Ističe se da se sve svodi na jednu stvar - trenutna pravila za strance koji ulaze u Australiju kažu da oni moraju da budu vakcinisani protiv korona virusa ili da imaju validno medicinsko izuzeće.

NOVAK PREBAČEN U KARANTIN! Može da traži novu vizu, ali...

Problem u čitavoj priči je što federalna granična policija ne mora da ima isti stav kao što su imala dva nezavisna medicinska panela koja su prethodno dozvolila Đokoviću dobijanje izuzeća.

NOVAK JE KRIV! Oglasio se dežurni hejter, ovo je poručio našem teniseru

Isti medij navodi da granična policija ne mora nužno da prihvati da je preležanost korona virusa u prethodnih šest meseci - ukoliko je to bio razlog Đokovićevog dobijanja dozvole - dovoljan razlog za medicinsko izuzeće.

- Uprkos navodima, ovo odbijanje nema ništa sa Đokovićevom vizom. Teniska zvezda je dobila vizu u novembru, koja je bila za sportiste i koja je ista viza koju su drugi učesnici Australijan opena imali pri ulasku u Australiju. Odluka je doneta isključivo zbog toga što nije vakcinisan - navodi "The Age".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading