MORAO SAM RANIJE DA PLAČEM! Novak otvorio dušu, otkrio zbog čega se jedino kaje!
EPA-EFE/IAN LANGSDON

- Ovo je bila jedna od onih posebnih godina u životu, ne samo u smislu rezultata, već i svih tih rekorda, pa pandemije, svih tih emocija na i van terena. Drago mi je što je posle svega 2021. gotova - izjavio je Đoković.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Kirjos moli Đokovića da igra: Biće katastrofa...

Osvrnuo se na taj poraz u Njujorku od Danila Medvedeva.

- Danil je tog dana igrao bolje od mene. Imao je tako jasan plan igre i pride ga je divno sprovodio u delo. Iskreno, nije mi ni dao mnogo šansi… Servis mu je bio nepredvidiv, s dosta varijacija, pogađao je svaki ćošak terena.

Kada je napravio brejk u trećem setu i delovalo je da se vraća, publika je stala na stranu Srbina, što niko nije očekivao, pa ni on i suze su same krenule.

PROMENE ZBOG NOLETOVE ODLUKE! Hrvat će biti selektor Srbije!

- Bio je tu i element energije. Uobičajeno, kad izađem na teren u velikim mečevima, nisam baš favorit u srcima navijača. I pripremio sam se za takvu vrstu atmosfere. A onda, skoro ceo stadion je uz mene! Osetio sam to čim sam izašao na teren. Nisam to očekivao i bio sam uhvaćen spuštenog garda. Plakao sam prvo zbog te neverovatne podrške. Bile su to suze radosnice. Zbog sve te ljubavi. Onda su se te suze radosnice pretvorile u suze tuge. Nisam se naravno predavao, ali sam osećao da ću se vrlo, vrlo teško vratiti u situaciju da pobedim.

Nastavio je u istom ritmu.

- Žalim samo zbog toga što nisam zaplakao ranije. To oslobađanje je stiglo prekasno. Posle toga sam mu uzeo servis, osvojio naredni gem, ne kažem da bih pobedio da sam ranije zaplakao, ali ko zna? Ali hej, zaista verujem da se u životu sve dešava sa razlogom. Kao da Bog ili univerzum ili šta god odlučuju šta će da se desi tog dana.

NOVAK NE IGRA! Sada je zvanično, Đoković povučen sa žreba!

Do tog momenta imao je 27 uzastopnih pobeda na Grend slemovima, ali su emocije posle svega morale da izađu na videlo.

- Rolerkoster emocija. Svi su preživeli težak perioda. Ali mi smo bili primorani da zbog posla putujemo u različite zemlje i u svakoj su bila različita pravila. U takvim okolnostima je veoma teško ostati psihički zdrav, sačuvati sve one rutine koje ti dozvoljavaju da budeš najbolji ti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading