OGLASIO SE NOVAKOV BIVŠI TRENER Prisetio se trenutaka kada je Đoković dotakao dno, a onda rekao nešto što će Federer i Nadal dobro zapamtiti!
Foto: EPA/EPA-EFE/LUKAS COCH

Bivši češki teniser Radek Štepanek uveren je da će Novak Đoković biti najbolji igrač svih vremena.

Štepanek je sa Novakom počeo saradnju krajem 2017, a u aprilu naredne godine saopšteno je da neće više raditi zajedno.

Bio je to period kada se Đoković mučio sa povredom lakta, ali i emotivnim pražnjenjem nakon osvojenog Rolan Garosa 2016. godine.

- Bilo je to veoma interesantnih sedam meseci, jer je to bio težak period za njega zbog povrede lakta. Nije odigrao nijedan turnir na kojem je bio zdrav, uvek smo morali da pravimo kompromis, a onda je odjednom operisao lakat i počeo da igra veoma rano. Nije završio rehabilitaciju, požurio je - prisetio se Štepanek. 

Nedugo zatim, usledila je Novakova dominacija, osvojio je osam od poslednjih 14 grend slemova.

OGLASIO SE NOVAKOV BIVŠI TRENER Prisetio se trenutaka kada je Đoković dotakao dno, a onda rekao nešto što će Federer i Nadal dobro zapamtiti!

EPA-EFE/AELTC / Bob Martin

 

Ove godine je bio besprekoran, slavio je na Australijan openu, Rolan Garosu i Vimbldonu, dok je na US openu igrao finale. U ovom momentu je sa 20 grend slem titula izjednačen sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

- Veoma sam srećan što je prevazišao sve to i što sada igra bez bolova. Neverovatno je šta je uradio. Ono što želi je da postane najbolji svih vremena i verujem da će se to i dogoditi sledeće godine. On menja istoriju na svakom slemu, i verujem da je to rekord koji želi samo za sebe - jasan je Štepanek.

Očekuje sa da u narednim danima Đoković donese konačnu odluku oko učešća na Australijan openu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading