NOVAK GA DOBIO NA US OPENU, A SADA JE POSLAO PORUKU KOJA JE JAKO ODJEKNULA! Nova zvezda svetskog tenisa ima plan kako da Đokovića svrgne sa trona!
EPA/John Mabanglo

Danski teniser Holger Rune otkrio je svoje iskustvo protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

Njih dvojica su igrali ove godine u prvom kolu US opena kada je slavio Đoković sa 6:1, 6:7, 6:2, 6:1.

Rune se sada prisetio tog duela.

- Očigledno sam bio veoma nervozan. Bio sam veoma uzbuđen, došao sam kroz kvalifikacije u glavni žreb, a uveče saznao da ću igrati sa Novakom za četiri dana. Imao sam dosta vremena da razmišljam o meču i pripremim se, ali to i dobro i loše. Previše je bilo vremena za razmišljanje, ali i da se psihički spremim - ispričao je 18-godišnji Danac.

Veruje da uskoro dolazi kraj Đokoviću, zajedno sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, nakon dve decenije dominacije u svetskom tenisu.

NOVAK GA DOBIO NA US OPENU, A SADA JE POSLAO PORUKU KOJA JE JAKO ODJEKNULA! Nova zvezda svetskog tenisa ima plan kako da Đokovića svrgne sa trona!

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

 

- Plan je da pojačamo pritisak. Nadam se da će doći neki mladi momci da preuzmu. Videli smo igrače poput Zvereva, Medvedeva iako su već neko vreme tu. Ali ipak, sjajno je ne videti Rodžera, Rafu i Novaka sve vreme da pobeđuju, iako su oni verovatno najbolji u našem sportu - naveo je Rune. 

Smatra da bi bilo dobro za publiku da se pojave neka nova imena.

- Bilo bi zabavno za publiku da dođe sveža krv i nova energija. Uvek smo se ugledali na Novaka, Rafu i Rodžera i sada smo konačno tu. Radimo na tome da budemo što bolji - rekao je 103. teniser sveta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading