NOVAK DOBIO PODRŠKU OD VELIKOG RIVALA! Marejeve reči o Đokoviću snažno odjeknule!
EPA/IAN LANGSDON

Još uvek traje saga oko nastupa Novaka Đokovića na Australijan openu. 

Iako se Novak nalazi na listi prijavljenih igrača za prvi grend slem u sezoni to nije garancija da će zaigrati u Melburnu. 

Britanski teniser Endi Mari pretpostavlja da se najbolji teniser sveta vakcinisao i da ćemo ga gledati na Australijan openu. 

Čovek zbog kog je plakao Novak Đoković postao selektor!

Pravila su jasna, samo vakcinisani igrači će moći da igraju, a Novak svoj nastup još uvek nije potvrdio.

- Ne znam kakva je situacija s Novakom, ali poslednje što sam video jeste da je na listi prijavljenih igrača za Australian open. S tim u vezi, pretpostavljam da je i vakcinisan. Pravila su nam rečena, a to je da ako želiš da igraš, onda moraš biti vakcinisan. Zbog toga pretpostavljam da se to i dogodilo - rekao je Marej.

Đoković je Australijan open osvajao čak devet puta i eventualnom titulom postao bi rekorder po broju grend slemova, pošto sada deli prvo mesto na večnoj listi sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom (sva trojica imaju po 20 trofeja).

OVO ĆE FEDERERA PROGANJATI CELOG ŽIVOTA! Novak je Rodžerova noćna mora!

Ulog je ogroman, i Endi se nada da će Novak biti u prilici da već u Melburnu ispiše nove stranice teniske istorije.

- Na kraju krajeva, svi želimo da najbolji igrači nastupaju na najvećim turnirima. To je ono što turnire čini zanimljivim, a Novak pokušava da obori rekord i da dođe do 21. grend slema u karijeri. Ima fantastičan skor u Melburnu i nadam se da će biti tamo - naveo je nekadašnji svetski broj jedan.

Australijan open se igra od 17. do 30. januara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading