NIJE JOŠ KRAJ SAGE! Drama se nastavlja, nije sigurno da će Novak igrati!?
Tanjug/Ap

- Ono što je objavljeno je generalna lista učesnika i po prirodi stvari, svi ulaze na listu. To nije obavezujuća lista i ne govori ko će biti tačno u glavnom žrebu, koji dolazi za nekoliko nedelja - rekao je Tajli.

Australijski mediji prenosili su prethodnih dana da je moguće da će Đoković zatražiti medicinsko izuzeće.

- Da budem odmah jasan, niko ne može da igra na Australijan openu ako nije vakcinisan. Ili duplom dozom vakcine ili jednom od kompanije Džonson i Džonson, koja je takođe odobrena. Jedina mogućnost osim te da budete vakcinisani je da se takmičite ako ste dobili opravdanje o medicinskom izuzeću od australijskih vlasti. Video sam izveštaje u pojedinim medijima. Do sada, nije bilo odobrenih medicinskih izuzetaka - poručio je direktor Australijan opena.

ZBOG ĐOKOVIĆA SE ODREKLI HRVATSKE DA BI IGRALI ZA SRBIJU, OSVOJILI TURNIR U BEOGRADU, A SADA IH ČEKA DEBI U NAŠEM DRESU! Ko su braća koja su promenila zastavu i pojačala "orlove"(FOTO)

Objasnio je i ko o tome odlučuje.

-  Postoji nezavisan panel medicinskih stručnjaka koji pregledaju kopiju zahteva za izuzeće. To onda ide na ekspertski panel i oni donose odluku. Jasno je da međunarodni tenisero imaju iste uslove kao i svako ko dolazi u Viktoriju i Australiju. Nema mogućnosti za bilo kakav popust u tom smislu osim odobrenog medicinskog izuzetka - objasnio je Kreg Tajli.

Drama se nastavlja...

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading