TVRDE DA JE SAD GOTOVO! Novak definitivno ide u Australiju, ATP potvrdio!
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Ako je Đoković spreman da ode u Australiju zbog tog takmičenja, to znači da ćemo ga gledati i na Australijan openu u pohodu na 10. trofej u Melburnu! Takođe, mnogi ističu da ova informacija znači da je Đoković ili vakcinisan ili da će uskoro biti, pošto je vakcinacija obavezna za ulazak u Australiju (osim ukoliko osoba provede 14 dana u karantinu).

Na zvaničnom sajtu ATP-a, u utorak ujutro je objavljen zvaničan spisak reprezentacija koje će biti deo ATP kupa, kao i spisak igrača koji će nastupati za tih 16 timova. Ispod imena "Srbija", prvo mesto zauzima Đoković.

Štaviše, toliko je sigurno da će Novak igrati na ATP kupu govori i sledeća činjenica - da Đoković nije u timu Srbije, ni Srbija ne bi bila učesnik! Razlog za to je što je drugi igrač Srbije Dušan Lajović trenutno 33. na ATP listi, pa bismo tako po rangu najboljeg igrača u timu pali iza Bugarske i Hrvatske.

VOLI ĐOKOVIĆA, DAO GOL ZVEZDI, PA ODMAH STIGAO NA "MARAKANU" Gde je nestao fudbaler koji je crveno-belima doneo 1.500.000 evra! (FOTO)

ATP je objavio i izgled grupa za njihovo novo takmičenje, a Srbija će biti u grupi A uz Norvešku, Čile i Španiju.

Bonus video:

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading