KAKO ĆE NOVAK REAGOVATI NA OVO? Doneta nova odluka, nema igranja u Americi bez vakcinacije!
Tanjug/Ap

Sve više turnira potvrđuje da igrači neće moći da se bore za pehare ako ne budu vakcinisani, a konkretna odluka je donešena za turnira u , Americi, Čileu i Portoriku.

VELIKA ČAST Srbija dobila specijalnu pozivnicu za finale

Ovo znači da Novak i ostali igrači neće moći da igraju na US Openu, Indijan Velsu, Majamiju, Sinsinatiju i drugim turnirima na toj teritoriji. bez potvrde o vakcinaciji.

 

Podsetimo, Đoković je do danas morao da odluči da li će učestvovati na Australijan openu, pošto je 6. decembar bio poslednji datum za prijave.

ISTORIJA SE ISPISUJE! Bila je ovo teška nedelja za Novaka, ali dominacija se nastavlja!

VAŽIO JE ZA PLEJBOJA, OKO NJEGA RATOVALI ZVEZDA I PARTIZAN, ĐOKOVIĆ MU POSLAO POSEBAN POKLON! Bio je najveći šmeker među fudbalerima, a sada ga nikada ne biste prepoznali! (FOTO)

Još uvek nije stigla zvanična potvrda organizatora o tome da li je prijavljen ili ne.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Kraljevčanin

07.12.2021 03:15

Ma Nole, pokazao si da si najbolji teniser na svetu svih vremena, nedaj da te ucenjuju i ponižavaju ta gamad sa zapada. Nemoj da ideš tamo gde te namerno provociraju i ponižavaju, imaš para, imaš divnu porodicu batali više to šamaranje loptice, šta imaš više kome da se dokazuješ i šta to nisi još osvojio... ko ih bre j..... Uživaj u životu pa kad oteramo ova globalisticka go*na onda se vrati tenisu ili posveti na neki drugi način tom sportu.

Bata Kile

07.12.2021 03:44

To znaci da nrednih decenija niko ne moze da stigne Noleta