TO NISAM OČEKIVAO! I Hrvati bili u šoku odlukom Troickog!
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Teniska reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Dejvis kupa od Hrvatske, a poen odluke doneli su Nikola Mektić i Mate Pavić pobedom nad Novakom Đokovićem i Filipom Krajinovićem. 

Iako je prvobitno najavljeno da će dubl igrati Đoković i Nikola Ćaćić, selektor Viktor Troicki je promenio odluku i u tim uvrstio Krajinovića. 

To je mnoge iznenadilo, pa i Pavića i Mektića.

- Lično, bio sam pomalo iznenađen da nisu to promenili. Očekivao sam da će igrati Ćaćić - rekao je Pavić. 

TO NISAM OČEKIVAO! I Hrvati bili u šoku odlukom Troickog!

AP Photo/Bernat Armangue

 

On je dodao i da je hrvatski tim bio spreman na sve varijante.

- Poznajemo se veoma dobro. Znamo i Ćaćića, i Krajinovića. Malo smo se prilagodili tom izboru, taktika je bila nešto drugačija - naveo je Pavić. 

Hrvatskoj će rival u finalu biti bolji iz duela Rusija - Nemačka.

- Nikada nemam neku posebnu želju kad je reč o protivnicima, poštujem sve protivnike. Nemci sada imaju veoma dobar dubl, tu im je jedan od najboljih dubl igrača sveta. Nisu tim, ali se poznaju veoma dobro i igraju isto tako. S druge strane, Rusi imaju dva izuzetna singl igrača koji često igraju dubl. Ne zbnam šta da kažem, možda više volim da igram protiv singl igrača, ali onih koji ne igraju često dubl. Rubljov i Karacev, ko god da igra, to im je najbolji tim. Oni igraju dosta zajedno tokom godine. Odlični su u singlu, ali su navikli i na dubl što ih čini veoma opasnim - rekao je Mektić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading