UMORAN SAM, ŽELIM DA ZABORAVIM NA TENIS! Novak otvorio dušu posle bolnog poraza od Hrvata!
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ove godine osvoji tri grend slema, igrao finale US opena, učestvovao na Olimpijskim igrama u Tokiju, predvodio Srbiju do polufinala Dejvis kupa.

Istrošio se i mentalno i fizički, pa je razumljivo da nakon poraza od Hrvatske neko vreme želi da zaboravi na tenis.

- Želim da odmorim i da zaboravim na tenis. Umoran sam od cele godine. Hoću da provedem vreme sa porodicom. Uskoro ćete saznati moje planove za 2022. godinu - rekao je Đoković.

UMORAN SAM, ŽELIM DA ZABORAVIM NA TENIS! Novak otvorio dušu posle bolnog poraza od Hrvata!

AP Photo/Bernat Armangue

 

Dao je Novak sve od sebe u Dejvis kupu, ali nije imao adekvatnu podršku saigrača, pa je Hrvatska otišla u finale. 

- Dao sam sve od sebe. Nadam se da ćemo da naučimo nešto iz ovih mečeva. Ostaje mi cilj da osvojim Dejvis kup. Svi volimo da igramo za reprezentaciju.

Jednog novinara zanimalo je da li Novak žali za krajem sezone, u kojoj je između ostalog poražen i od Medvedeva na US openu.

- Sezona je za mene završena, neću da žalim ni za jednim turnirom koji sam odigrao posle avgusta. Dajem sve od sebe, kao i uvek, za nacionalni tim. Dodatna je važnost i značaj kada su svi uključeni. Nažalost, to nije bio slučaj. Jedna pobeda u singlu nije dovoljna. Ovakva vrsta takmičenja je okrutna na neki način jer zahteva od vas da pobedite svaki meč koji igrate, i setovi se računaju.

Novak će uskoro saopštiti konačnu odluku o učešću na predstojećem Australijan openu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading