KAKVA PARALELA! Evo zašto Novakov bivšu učitelj duel Srbije i Hrvatske vidi kao meč Šerifa i Reala!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Postoje dvije opcije. Jedna je da govorim objektivno, a druga je da budem subjektivan. A ako ćemo objektivno, gledajući papire i rang-liste, jasno je da je Srbija favorit. Srbi, dakle, moraju da dobiju dva singla i doći do 2:0, a u slučaju da nakon pojedinačnih mečeva bude 1:1, onda favorit postaje Hrvatska jer ima jako dobar par - kaže Pilić za Sportske novosti.

Srbija je jača za Novaka Đokovića, Hrvati imaju najbolji dubl sveta.

- Oba naša igrača na drugoj poziciji, i Nino Serdarušić i Borna Gojo, igrali su stvarno pola klase bolje nego što to njihov renking pokazuje. Međutim, hoće li to biti dovoljno za drugog igrača Srbije, to je teško reći. U principu, Srbi su favoriti jer imaju čak trojicu igrača koje mogu postaviti na drugu ploču. Hoće li to biti Lajović, Kecmanović ili Krajinović, to ćemo tek videti. Ali, ako bilo koji od njih trojice odigra solidno, najverojatnije bi trebao dobiti našeg drugog igrača. S druge strane, imate Đokovića koji je broj 1 i ako se sve bude odvijalo normalno, on bi trebao da pobedi Čilića. Iako, skidam kapu Marinu kako je igrao protiv Sinera do 5:4 u drugom setu. Bio je to stvarno izvanredan tenis i žao mi je što je izgubio, baš mi je žao. Odigrao je loše onaj jedan gem na svom servisu i to ga je koštalo meča.

HRVATI ZBOG OVOGA DRHTE! Novakova strašna serija plaši "vatrene" pred polufinale!

Dao je jedno zanimljivo poređenje.

- Slušajte, recite vi meni, da li biste stavili novac na moldavski Šerif protiv Reala u Madridu u Ligi šampiona? Ne biste. Dakle, u sportu nema garancija. Novak je veliki favorit protiv Čilića, nemojmo to da zaboravimo. Ako Marin igra srednje i ako Novak igra srednje, zna se ko dobija. Međutim, ponavljam, u sportu ne postoje garancije - jasan je Pilić.

ON JE TIHI HEROJ SRBIJE, SAVETE DOBIJA OD NOVAKA, OSVAJAO TROFEJE SA HRVATOM! Trenutno je 1561. na ATP listi, a postao je junak "orlova" (FOTO)

Pilić nije siguran koga će selektor Viktor Troicki izabrati za drugog igrača singla.

- Ne znam je li Kecmanović umoran nakon što je protiv Kukuškina u četvrtak igrao tri sata i 20 minuta. Da sam na mestu Troickog, ja bih postavio Lajovića, ali to je sad pitanje dogovora između njih, ko misli da bi mogao odigrati dobar meč - zaključio je Pilić.

Bonus video:

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading