SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! SADA SU POKAZALI KOLIKO MRZE NOVAKA! ATP nikada ovako nisko nije pao, više ne kriju mržnju prema Đokoviću! (FOTO)
Tanjug/Ap

Koliko ATP ne može da smisli Novaka Đokovića postalo je jasno svim ljubiteljima tenisa, pa čak i onima koji ne prate ovaj sport. Gotovo svakodnevno pronalaze načine kako da isprovociraju najboljeg na svetu, a ne shvataju da tako samo oni ispadaju smešni.

Dok se Nole zajedno sa svojim saigračima iz reprezentacije bori za drugi trofej Dejvis kupa u istoriji naše zemlje, ATP je pokazao koliko je jedan i bedan. 

SRBIJA POBEDILA Novak uperio prst ka njima i obratio se na srpskom, oduševio je Madrid (VIDEO)

SVEMOĆNI ĐOKOVIĆ! Srbija posle preokreta srušila Kazahstan, za finale Dejvis kupa protiv Hrvatske!

Naime, ATP je objavio nominacije za razne nagrade u 2021. godini, a jedna od njih je za igrača koji je pokazao najbolje sportsko ponašanje na terenu, ali i van njega. 

Iako je Đoković ove godine u mnogo navrata pomagao drugim igračima, hvalio ih, uvek sportski svima čestitao na pobedama i tako izazvao divljenje čitave planete, ATP je odlučio da je to nebitno i smešno.

Da stvar bude skandaloznija u uži izbor ušao je ni manje ni više nego Rafael Nadal?! Pitanje je samo čime je Španac to zaslužio s obzirom da je veliki broj turnira propustio.

Pored njega među četiri kandidata su Fransis Tijafo, Kasper Rud i Feliks Ože-Alijasim.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading