ĐOKOVIĆA SU U SPLITU ČUVALI TELOHRANITELJI, HRVATI MU NAPALI OCA! Srbija će zauvek pamtiti pobedu u Hrvatskoj!
EPA

Dejvis kup reprezentacija Srbije u petak od 16 časova igra polufinale Dejvis kupa protiv selekcije Hrvatske. Dve selekcije imaju jako bogatu istoriju međusobnih okršaja, a do sada "orlovi" imaju čime da se ponose.

"Orlovi" su tada u Splitu slavili sa 4:1, da bi kasnije pobedili Češku, a onda i Francusku u finalu u Beogradu. Međutim, duel u Hrvatskoj ostaće zauvek upamćen po mnogim i ne tako lepim stvarima.

Novaka su tada čuvali posebni telohranitelji, zbog naelektrisane atmosfere, a pamti se i situacija kada je publika vređala njegovog oca Srđana Đokovića.

- Što se tiče mog oca, naravno da mi nije prijalo, ali kod takvih situacija ne možeš ni na šta da utičeš. Srećom, obezbeđenje je brzo reagovalo, a ti momci, ako su pokušali da izazovu nered, nek ide njima na dušu - rekao je Đoković posle pobede nad Marinom Čilićem, koja je Srbiji donela plasman u polufinale Dejvis kupa.

ĐOKOVIĆA SU U SPLITU ČUVALI TELOHRANITELJI, HRVATI MU NAPALI OCA! Srbija će zauvek pamtiti pobedu u Hrvatskoj!

EPA

 

U našem timu tada su osim Đokovića bili i Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić. Za Hrvate su nastupali Ivan Ljubičić, Marin Čilić, Ivan Dodig i Antonio Veić, a Srbija je slavila 4:1 u četvrtfinalnom okršaju.

Nadamo se da će Srbija i ovog puta slaviti, a duel se sada igra u Madridu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading