NOVAK DOBIO SAVET OD DIREKTORA AUSTRALIJAN OPENA Đoković ima jednu opciju koja SVE može da promeni! OVO je potrebno da uradi kako bi igrao na prvom grend slemu u sezoni!
EPA-EFE/JAMES ROSS

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uskoro bi morao da donese konačnu odluku o učešću na Australijan openu, s obzirom na to da je 6. decembar krajnji rok za prijavu igrača. 

Tim povodom ponovo se oglasio direktor turnira Kreg Tajli koji je dao savet devetostrukom šampionu Melburna.

Naime, Tajli savetuje Đokovića da uzme vakcinu “Džonson i Džonson”, koja se prima u jednoj dozi, što je u ovom trenutku najrealnija opcija za srpskog tenisera.

– Ovo je jedno od pitanja od samog početka, kada smo prvi put objavili da bilo ko, ko planira da dolazi u Viktoriju i u Melburn park, mora da bude vakcinisan. To se odnosi na sve, na navijače, osoblje, ali takođe i na igrače. Bilo je nešto više od 50 odsto vakcinisanih igrača u tom momentu, to je ubrzalo proces i doći ćemo blizu 90 odsto, ostalo je još malo vremena do kraja decembra kada će svi doći ovde. Svi znaju da moraju sedam dana ranije da budu vakcinisani pre dolaska u Australiju i imaju opciju za nekoliko različitih vakcina, Džonson i Džonson je jedna od njih, za koju je dovoljna samo jedna doza – rekao je Tajli, a onda se konkretno osvrnuo i na Novaka.

OVAKVE STVARI SE PAMTE! Nole okupio "orlove", ima nešto važno da im kaže! (FOTO)

– Novak je jasno stavio do znanja da je njegov status oko vakcinacije privatna stvar, komplikovano je pričati o tome iz ove pozicije, ali ako dolazi u Australiju, mora da ima dokaz, sertifikat koji dokazuje da je vakcinisan, koji će potvrditi medicinski zvaničnici ovde i tako će biti za sve koji dolaze. Svima je to jasno, ovo je dobro prihvaćeno i dali smo doprinos u vakcinisanju igrača, jer smo prvi događaj na kojem je obavezna vakcinacija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

29.11.2021 15:54

Zna on dobro ,koliko je to dobro ,jer bi mozda mogao zavrsiti karijeru,kao sto je dosta sportista zavrsilo ! Za sta Vi navijate ? Da li ce Vam zelju ispuniti ,nek sam odluci ,Vi ste izabrali stranu 😈