BRITANCI PONOVO PONIŽAVAJU ĐOKOVIĆA! Zamerili su Novaku samo JEDNU STVAR, ali su ga UVREDILI za sva vremena!
EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

Dok se naš najbolji teniser Novak Đoković sprema da zajedno sa svojim saigračima iz Dejvis kup reprezentacije napadne drugu titulu u istoriji ovog takmičenja, drugi imaju preča posla.

ATP je već pokrenuo istragu i već uveliko planira da promeni pravila oko pauza za odlazak u toalet tokom mečeva, a ne bave se samo oni tim problemom, već i naravno - Britanci.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! ATP NASTAVLJA DA NAPADA NOVAKA! Pokrenuli su istragu zbog BIZARNOG detalja!

"Dejli mejl" donosi tekst koji govori upravo o tome, a njihov novinar odlučio je da kroz blato provuče Novaka Đokovića, Stefanosa Cicipasa, Rafaela Nadala...

BRITANCI PONOVO PONIŽAVAJU ĐOKOVIĆA! Zamerili su Novaku samo JEDNU STVAR, ali su ga UVREDILI za sva vremena!

EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

 

Oni su uzeli Endija Mareja kao glavni primer kako treba teniser da se ponaša. Marej se pre godinu dana žalio na Grka nakon njegove pauze za toalet, posle koje je uspeo da preokrene rezultat i pobedi Britanca.

Da li oni ne mogu da se pomire sa porazima ili je nešto drugo u pitanju? Bilo kako bilo njima su glavne teme odlasci u toalet. To dovoljno govori.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

25.11.2021 10:51

Vredjajuci Novaka uvredili su sve Srbe Britanci su poznati po svojoj pokvarenosti i razvratu. Jednom ce biti potopljeni i pripadace istoriji.