MEDVEDEV SE DOTAKAO ĐOKOVIĆA, FEDERERA I NADALA! Njegove reči su mnoge ostavile u čudu!
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Ruski teniser Danil Medvedev nije uspeo da odbrani titulu na Završnom mastersu pošto je u finalu izgubio od Aleksandera Zvereva.

Medvedev i Zverev su na ovom turniru dokazali da su sposobni za velika dela i naredne sezone će spadati u najuži krug favorita za osvajanje grend slemova. 

Mnogi su mišljenja da će povlačenjem Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala opasti interesovanje za tenis.

Ipak, Medvedev ne misli tako.

- Teško je kada se priča o sebi. Mogu da kažem da sam najbolji, da ljudi dolaze da me gledaju, ali ne, nisam takav. Kada pričam sa trenerom o tome, kaže mi da su nekada bili Borg i Mekinro. Kada su završili karijere, svi su govorili da je tenis gotov, da nikada nećemo imati takve igrače više. Na kraju smo imali nekoliko: Sampras, Agasi, stigli su do vrha. Sampras se povukao: opet isto, tenis je gotov. Onda su se pojavili Novak, Rodžer i Rafa. Ako pitate ljude, svi bi rekli da tenis više nije zanimljiv - rekao je Medvedev i dodao:

- Ista stvar se dešava sada. Niko nije osvojio toliko Grend slemova kao Novak, Rafa i Rodžer. Onda bismo mogli da kažemo da su svi lošiji od njih. Mogu da govorim samo u svoje ime i znam da ću dati sve od sebe da osvojim još titula, da budem u što više finala.

Do kraja sezone Medvedev će igrati još Dejvis kup.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading