FEDERER NA SVA ZVONA HVALI ĐOKOVIĆA! Švajcarac nikada ovako nije pričao o Novaku!
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Švajcarski teniser Rodžer Federer je u intervjuu za Skajsport govorio o brojnim temama. 

U toku je Završni masters u Torinu. Danil Medvedev je prvi finalista, dok se u drugom polufinalu od 21 sat sastaju Novak Đoković i Aleksander Zverev

FEDERER NA SVA ZVONA HVALI ĐOKOVIĆA! Švajcarac nikada ovako nije pričao o Novaku!

EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

 

Federer smatra da je Novak glavni favorit za titulu.

- Đoković je favorit u Torinu. Nestvarno je šta je sve uspeo da uradi ove i poslednjih deset godina. Ima ogromnu strast za teenisom. Gledaću meč večeras i mislim da će Đoković pobediti - rekao je Federer.

Rodžer se u poslednje vreme suočava sa brojnim povredama i priznaje da nije realno da zaigra na Vimbldonu naredne sezone.

- Moja želja je da ponovo igram tenis na vrhunskom nivou, ali idemo korak po korak, ne želim da žurim. Ponovo hodam, počeću uskoro i da vozim i sve ovo ide jako teško, pa ćemo videti da li ću igrati na Vimbldonu sledeće godine. Za sada sam srećan u ulozi oca i cenim to što ću uskoro opet početi da vozim, a nadam se da ću uskoro i početi da igram. Što se tiče budućnosti možda ću biti komentator kao Ljubičić - naveo je Švajcarac. 

FEDERER NA SVA ZVONA HVALI ĐOKOVIĆA! Švajcarac nikada ovako nije pričao o Novaku!

Tanjug/Ap

 

Neizostavna tema intervjua bila je i kineska teniserka Šuai Peng koja je nestala. Federer se tim povodom do sada nije oglašavao, pa je bio na meti brojnih kritika

- Nadam se da je na sigurnom. Teniski tur je moja druga porodica, ja sam profesionalac 20-25 godina tako da sam povezan sa svakim ATP i VTA igračem - rekao je Federer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading