MEDVEDEV ISKRENO DO KOSKE! Kad igraš protiv Đokovića jedna stvar NIJE MOGUĆA!
EPA/ CHRISTOPHE PETIT TESSON

- Nemoguće je imati psihičku prednost nad Đokovićem. Mislim da se to može reći i za mene. Prethodnih nedelja sam izgubio od Dimitrova, Rubljova i Novaka. Sledeći puta kada budem igrao s njima, na treba ni da se postavlja pitanje jesam li uzdrman. Sada sam znao da će Novak želeti revanš, iako to nisu isti mečevi, nije isti ulog - objasnio je Medvedev.

MOŽE DA VAM SE NE SVIĐA, ALI ONO ŠTO NOVAK RADI JE NEVEROVATNO! Legendarna teniserka zapušlila usta Đokovićevim hejterima: On je uvek željan uspeha!

Nastavio je u istom ritmu.

- Osećao sam da želi da pobedi po svaku cenu, i to je suština takmičenja. Ako igramo egzibiciju, ako vam baš ne kažu pre da je sve samo šou, garantujem da bi 95 od 100 igrača dalo sve od sebe da pobedi. To je tenis, to je takmičarski duh, želim da pobedim i kad igram plejstejšn“.

Đoković često govori o podršci porodice, rekao je i da mu je mnogo značilo. Sa Danilom uvek putuje supruga Darja.

ZAPADU NIJE DOBRO! Ovo se nikada do sada nije desilo, istorijski poredak na ATP listi!

- Ona mi mnogo pomaže. Kada mi govorimo o porodici, to je stvar kulture. U nekim zemljama porodica ne putuje sa igračima, a u Rusiji i Srbiji mislim da je to tako. Barem dok ne dođu deca, onda se promeni možda, ali dotad supruga podržava muža, putuje s njim po svetu. Tako je i sa mojom ženom, osećam njenu podršku, a i ona zna da ja nju podržavam na mnoge načine - zaključio je Medvedev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading