SKANDAL DRMA SVET TENISA! ATP JE BESRAMNO SLAGAO! Hteli su da prevare Đokovića na najgori mogući način!
Tanjug/Ap

Srpski teniser Novak Đoković igra od 15 časova protiv Danila Medvedeva meč koji mu može doneti šesti trofej mastersa 1000 serije u Parizu.

Nakon kratke pauze, Nole se vratio na teren, uspeo da osigura prvo mesto na kraju 2021. godine, a sve bi mogao da začini i još jednom titulom u vitrini pred Završni masters.

"Oboje su strogi roditelji, ali Novak nekad popusti": Noletova mama progovorila o njegovim i Jeleninim metodama vaspitanja

Međutim, ono što je trenutno glavna tema u svetu tenisa jeste sramna "greška" ATP-a. Opšte je poznato da od kada je Novak osnovao Asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA) nailazi na česta saplitanja od strane ATP.

SKANDAL DRMA SVET TENISA! ATP JE BESRAMNO SLAGAO! Hteli su da prevare Đokovića na najgori mogući način!

AP Photo/Thibault Camus

 

Tako je bilo i u Parizu, gde je ATP objavio kako Novak ukoliko ne osvoji trofej neće završiti godinu na prvom mestu. Sve je to bila jedna velika laž! Đoković se plasirao u finale i već sada obezbedio prvu poziciju na kraju 2021. 

ATP je naravno kada se sve izdešavao promenio ploču i objavio istinu, ali gorak ukus ostaje. Zašto je to tako? Pa, jer se dešava bar 10. put! I to baš kada Nole obara neki od mnogobrojih rekorda. Slučajnost?

Nedavno su Federeru počeli da računaju ezgibicione mečeve u skor, a sada bi malo da izmišljaju matematiku.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
deda

07.11.2021 20:04

Ne može zapad da pregura da je jedan Srbin iz male ali ponosne Srbije, najbolji na svetu. Bolji od cele EU, Rusije, Kine i raspale Amerike.