SE*SI RUMUNKA ZALUDELA SVET TENISA! Do skoro niko nije znao za nju, a sada muškarci jedva čekaju njene mečeve! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

Rumunska teniserka Andrea Prisakarju (21) postala je prava senzacija u "belom sportu". Izazovna igračica nedavno je debitovala na VTA turu i svojom pojavom izazvala veliku pažnju javnosti, naročito muškog dela.

U svojoj otadžbini na Transilvanija openu izgubila je u prvom kolu od Lesije Curenko, ali je Andrea ta o o kojoj se priča. Za kratko vreme uspela je da na Tviteru prikupi više fanova nego što ima Barbora Krejčikova, sedmostruka grend slem šampionka.

 

 

Prisakarjuova ima čak 21 tetovažu na svom telu, a nedavno je o tome i pričala za medije u domovini.

- Vuk na mojoj levoj ruci je moja omiljena životinja. Podeljen je na pola: pola je moja dobra, a pola moja loša strana. Imam tetovažu za baku koja je preminula 2013. godine. To je sunce, mislim da me štiti od zla, imam tetovaže na podlakticama koje su posveće baki i deki. Imam još malu zmiju na zadnjem deu glave. Imam zvezdice na članku, vatru i krunu. Sve ovo ima veliko značenje za mene - rekla je za rumunski „GSP“.

Andrea je trenutno 220. igračica sveta u dublu, dok se u singlu nalazi na 338. poziciji, a za kratko vreme napredovala je za čak 400 pozicija. Ipak, čini se da je već uspela da se probije na veliku scenu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading