MAREJ NIJE ISKORISTIO SEDAM MEČ LOPTI Poražen i Đere, jedini od naših
EPA-EFE/PETER SCHNEIDER

Dušan Lajović je slavio u singlu protiv Mekdonalda, Novak Đoković i Filip Krajinović su u dublu nadjačali De Minaura i Savila, samo je Laslo Đere prvog dana bio neuspešan na Mastersu 1000 u Parizu.

Đere večeras nije uspeo da se plasira u drugo kolo, izgubio je od 67. igrača sveta Italijana Lorenca Musetija 1:2 (6:4, 6:7, 4:6) posle dva sata i 37 minuta.

Đere je u petom gemu prvog seta oduzeo servis protivniku, prednost je sačuvao do kraja i poveo je u meču. U drugom setu obojica su napravili po jedan brejk i odigran je taj-brejk, italijanski teniser dobio ga je 7:5.

Museti je u trećem gemu trećeg seta oduzeo servis našem teniseru, koji je u narednom gemu vratio brejk i izjednačio na 2:2. Italijan je ponovo napravio brejk, samo je tada prednost zadržao do kraja i plasirao se u drugo kolo.

Museti će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Australijanca Džejmsa Dakvorta i 16. nosioca Španca Roberta Bautiste Aguta.

U drugom kolu je i Nemac Dominik Kefer, posle nešto više od tri sata pobedio je Britanca Endija Mareja 2:1 (6:4, 5:7, 7:6).

Marej nije iskoristio sedam meč lopti, od kojih pet u taj-brejku trećeg seta, a njegov protivnik je iskoristio prvu za plasman u drugo kolo. On će igrati protiv boljeg iz duela Italijana Đanluke Mađera i Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading