UŽASNO! ĐOKOVIĆ OVAKVO PONIŽENJE NIKADA NIJE DOŽIVEO! Švajcarci porede Novaka sa čovekom koji je veličao "veliku Albaniju"
Tanjug/Ap

Srpski teniser Novak Đoković sprema se za početak mastersa u Parizu koji se igra početkom novembra meseca. Srbin je već stigao u Francusku gde će imati idealnu priliku da se "zagreje" za predstojeći završni masters u Torinu, ali i da najavi početak nove sezone.

Međutim, dok Nole vredno radi i trenira, Švajcarci imaju pametnija posla. Tamošnji portal "Watson" ponizio je Noleta kao niko do sada uporedivši ga sa tamošnjim herojem i čovekom koji ni sam ne zna koja zemlja mu je draža - Švajcarska ili Albanija.

 

 

U pitanju je fudbaler Arsenala Granit Džaka koji je u više navrata veličao takozvanu veliku Albaniju i koji ne propušta priliku da pokaže koliko mrzi Srbe.

Pomenuti portal upoređivao je Đokovića i Džaku svrstavši ih među sportiste koji bi na svojoj koži mogli da osete ili su već osetili posledice toga što se još uvek nisu vakcinisali.

UŽASNO! ĐOKOVIĆ OVAKVO PONIŽENJE NIKADA NIJE DOŽIVEO! Švajcarci porede Novaka sa čovekom koji je veličao

Tanjug/Ap

 

Sve je to u redu, ali poređenje čoveka koji je simbol Srbije, i nekoga ko mrzi sve što ima veze sa Srbijom? Teško da to može da ima bilo šta zajedničko i da se uopšte nađe u istoj rečenici...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sara

29.10.2021 14:42

To nije poniženje za Đokovića, već za njih, a Švajcarska je puna šiptara i albanaca i potopiće je!!!.