Bivši dečko ANE IVANOVIĆ je ekstremno bogat: Posle njihovog RASKIDA oženio je PEVAČICU, njega je volela najviše posle Bastijana

Vesti 06.02.2023 18:00 1

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović od 2016. godine je u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, a tri godine ranije zabavljala se sa Markom Stilitanom, bogatim naslednikom koji je svojevremeno takođe bavio tenisom

Bivši dečko ANE IVANOVIĆ je ekstremno bogat: Posle njihovog RASKIDA oženio je PEVAČICU, njega je volela najviše posle Bastijana

Profimedia

I pored mnogobrojnih pokušaja da javnost sazna nešto više o ljubavnom životu nekadašnje teniserke Ane Ivanović, često bi ostajali bez odgovora. Ipak, za ovog njenog bivšeg dečka se lako saznalo jer su bili iz iste branše.

Naime, Ana se zabavljala sa Markom Stilitanom, bogatim naslednikom koji je svojevremeno takođe bavio tenisom. Kako se tada pisalo, Mark je Anu upoznao preko Novaka Đokovića, a u vezi su bili tokom 2013. godine.

Tada su uhvaćeni u Malibuu, ali o svojoj vezi nikada nisu javno govorili. Ipak, nakon nekoliko meseci ljubavi usledio je raskid, a Ana je nakon toga ljubav svog života pronašla u Bastijanu sa kojim ima sada dva sina.

Mark je rođen u Velikoj Britaniji, potiče iz imućne porodice, nekada se bavio tenisom, a sada je posvećen privatnom biznisu u firmi koja se bavi izgradnjom jahti, aviona i vozova i ima predstavništva u 25 svetskih zemalja.

Teniser je, ali nikada nije uspeo da postigne značajniji uspeh na WTA listi. Ipak, u tom svetu je stekao značajna prijateljstva, kao što je i ono sa Novakom Đokovićem.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
teniserka
18.12.2021 01:29

"...Teniser je, ali nikada nije uspeo da postigne značajniji uspeh na WTA listi..." To je ok, Novak nije čak ni bio na WTA listi.