NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Oglasila se Ana Ivanović povodom velikog priznanja!
EPA

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović kaže da je veoma počastvovana zbog nominacije za prijem u Kuću slavnih u Njuportu.

Ana, koja je svojevremeno bila najbolja na svetu našla se među šestoro kandidata za mesto u Kući slavnih u 2022. godini. Uz Srpkinju, nominovani su Flavija Peneta, Kara Blek i Karlos Moja, a drugu godinu u nizu nominovani su i Huan Karlos Ferero i Lisa Rejmond.

- Biti nominovana za Kuću slavnih je neverovatna čast. Mnoge teniserke na koje sam se ugledala u detinjstvu su deo Kuće slavnih. Neverovatno je što se moja karijera svrstava uz osobe koje su me inspirisale. Zahvalna sam na ovakvom priznanju - rekla je Ana Ivanović koja je najbolji rezultat ostvarila 2008. godine kada je osvojila Rolan Garos. 

Prema politici Kuće slavnih, nominacije važe tri godine, osim naravno u slučaju izglasavanja prijema u prestižno društvo. 

Odluka o izboru novih članova biće doneta početkom 2022. kada se objavljuju rezultati glasova. U glasanju učestuju navijači, teniski novinari, istoričari i postojeći članovi Kuće slavnih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading