BRUKA I SRAMOTA! Federerov turnir prikriva priču o pokušaju samoubistva, Zverev u centru skandala!
EPA/ Neil Hall

Turnir nije odigran 2020. godine, a onaj prethodni obeležio je veliki skandal. 

Šaripova je nedavno u razgovoru za magazin "Reket" otkrila detalj iz 2019. godine, tokom trajanja Lejver kupa u Ženevi, kada je jedan zvaničnik Lejver kupa bio prisutan u sobi sa Šaripovom i Zverevom. Tom prilikom Šaripova mu je rekla da je pokušala da izvrši samoubistvo.

- To je bila naša najgora svađa do tada, tada me je prvi put udario u lice. Ranije me je gurao, bacao, uvrtao ruke, davio me. Ali ovo je bilo prvi put da me je stvarno udario - pričala je Šaripova o detaljima iz Ženeve.

Nastavila je u istom ritmu.

- Kad je on napustio sobu, umirala sam emotivno. Nisam razumela zašto se ovo i dalje događa. Znala sam da me neće ostaviti na miru. Uzela sam insulin iz njegove sobe. Znala sam da ako si zdrava osoba i uzmeš insulin, možeš da umreš.

BRUKA I SRAMOTA! Federerov turnir prikriva priču o pokušaju samoubistva, Zverev u centru skandala!

Tanjug/Ap

 

 

Potom je u celu priču bio umešan i jedan zvaničnik Lejver kupa.

- Ubrizgala sam insulin i nisam se plašila. Samo sam htela da sve napustim na neki način, jer više nisam mogla da izdržim. On se vratio u sobu, bila sam zaključana u kupatilu. On je shvatio šta sam uradila i počeo je da me moli da otvorim vrata.

Šaripova je potom ispričala da je Zverev pronašao zvaničnika turnira.

- Zvaničnik kojeg nam je Šaripova imenovala odbio je da priča kada smo ga kontaktirali za potrebe ovog teksta, navodeći profesionalnu obavezu da incidente koji se tiču tenisera zadrže privatnim - naveo je autor teksta Ben Rotenberg na kraju priče o Lejver kupu iz 2019. godine.

Ono što je važno jeste činjenica da ista agencija brine o karijeri Saše Zvereva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading