SKANDAL! NIKAD SRAMNIJA IZJAVA FEDERERA! Rodžer udario po Đokoviću kao nikada do sada!  (VIDEO)
EPA/Lucas Cooch

Švajcarski teniser Rodžer Federer već je i zaboravio šta znači osvojiti neki trofej. Poslednju titulu osvojio je pre više od dve godine na turniru u Majamiju. Na grend slemu poslednji put se radovao pre skoro četiri godinu u Australiji, ali...

Rodžera to ne sprečava da i dalje sebe smatra GOAT-om (Najboljim ikada). Nedavno je Švajcarac dao izjavu za Lejver kup, gde je rekao kako mu ta titula polako klizi iz ruku.

SKANDAL! NIKAD SRAMNIJA IZJAVA FEDERERA! Rodžer udario po Đokoviću kao nikada do sada!  (VIDEO)

EPA-EFE/Laurence Griffiths

 

Ponovo je glavna tema bio Novak Đoković čiji rezultati govore da Federer nikako sebe ne može smatrati najboljim ikada, ali očigledno da on pronalazi sve moguće načine da izbaci Srbina iz takta. Tako je rekao kako je Novak došao blizu kalendarskog grend slema, kao i on, ali i Rafael Nadal, iako niko od njih nikada nije imao priliku da se bori za kalendarski slem na kraju sezone, jer su mnogo ranije izgubili

- Novak, Rafa i ja smo došli na korak do osvajanja kalendarskog grend slema. Baš nam je malo falilo. Mislim da Đoković to može da uradi u nekom narednom periodu - rekao je Federer pred kamerama.

 

 

Jasno je da mu nije baš pravo...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Miodrag

07.10.2021 02:00

Feder je rekao ono sto je istina i istakao da tu sansu osvajanja 21. pobede ima Novak. Federera treba razumeti. On je sijao dok nije dosao Djokovic. Na to se Federer ne moze navici.

Keti

18.10.2021 04:48

Nista covek lose i neistinito nije rekao, niti tvrdi da je G.O.A.T. P.S. Obožavam Djokovića