ZBOG PRIČE O NOVAKU SVI SU POPADALI OD SMEHA! Argentinac fasciniran Đokovićem, Nole ga je potpuno oduševio! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poznat je kao neko ko ima sjajan smisao za humor, a u prilog tome govori i priča Argentinca Federika Korije. 

Novak je Koriju oduševio svojom spontanošću. Argentinac je u studiju ESPN-a za argentinsko izdanje otkrio i situaciju sa Novakom sa Olimpijskih igara u Tokiju, koja ga je oduševila, a koja je nasmejala i sve u studiju.

- Sa Noletom imam jako dobru priču iz Tokija. Zato što sam ga pitao za selfi u Beogradu, a on je postao viralan. On je to objavio na svom Instagramu, svom ličnom Instagramu, fotografiju sa mnom, i počeo sam od tada da ga pozdravljam na svakom turniru - rekao je Korija. 

Ali to nije bio kraj, već sam uvod za anegdotu.

- Bili smo u Tokiju i ušao sam u svlačionicu sa Serundolom i Moltenijem. Tamo je bio Đoković i ostvarili smo vizuelni kontakt. Naravno da mi nije palo na pamet da odem do njega, ali je onda on krenuo u mom pravcu, ka meni, možete li verovati? - euforično je prepričavao 62. teniser sveta. 

- Dolazi do mene i kaže mi: Prijatelju moj! Da li je sve u redu? Ja sam njemu uzvratio sa : Nole, prijatelju, čestitam! Zato što je upravo osvojio Vimbldon - ispričao je Argentinac.

 

 

Nakon toga Korija se našalio sa prijateljima koji su prisustvovali susretu.

- Ovaj Nole, tako je zahtevan - rekao je Federiko i zasmejao i voditelja i goste u studiju.

Novak je neko ko je vrlo ljubazan prema svima i uvek je voljan da pomogne slabije rangiranim igračima.

- Kada igrači dolaze ovamo na čelindžere, ili u Akapulko i Los Kabos, čuo sam ih kako pričaju takve priče novinarima. Kako su bili stidljivi i nervozni što su upoznali Novaka i koliko je on srdačan i kako ih je naterao da se osećaju opušteno - zaključio je Argentinac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading